mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Czy wasze partnerki wam podobają się wam tak samo jak na początku związku?
Jestem z dziewczyną 2 lata i co raz bardziej zwracam uwagę na jej wygląd, szczególnie na twarz, ciało jest super, charakter super, te same cele, ambicje, wspólne spędzanie czasu, tylko ta buzia która jest po prostu dla mnie średnia i zaczyna mnie to już powoli denerwować, że tak na to zwracam uwagę i porównuje jej buzie do innych dziewczyn i czuję z się z tego powodu jakiś nienormalny
Ma rysy ostre takie trochę arabskie, czasami w złym świetle przypomina chuopa i to chyba mnie najbardziej odrzuca
#zwiazki

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

2
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
kabotyno
@mirko_anonim twoje spojrzenie na świat jest żenujące. Współczuję twojej dziewczynie
19
B.....l
B.....l
@mirko_anonim: miło, że zmarnowałeś jej 2 lata niedojrzały egoisto.
2
Aurezaliusz
@mirko_anonim: to sobie daruj ślub, jak już teraz cię to drażni
1
czescmampytanie
@mirko_anonim: dlatego ważne jest zeby brać sobie dziewczynę w twoim typie, a nie po prostu ładną.
0
programista15cm
@mirko_anonim: znudziła Ci się
0
Kotdog
Kotdog
@mirko_anonim: weź pod uwagę,że z czasem każda będzie brzydsza bo ludzie się starzeją
0
programista15cm
każda będzie brzydsza bo ludzie się starzeją

@Kotdog: widziałeś kiedyś Szapołowska w wieku 65 lat? XDDDD
0
not_me
not_me
@mirko_anonim: Szczerze mówiąc jak ktoś nie wygląda jak menel to jak dla mnie jest ok. Przecież wiadomo, że wygląd z wiekiem się zmienia, więc jest to marny parametr.
0
Kotdog
Kotdog
@programista15cm: ale że ona niby się nie zestarzała, czy co?
0
programista15cm
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
Kotdog
Kotdog
@programista15cm: no ja tak nie uważam, ładni ludzie też się zestarzeją i będą starzy. Mi się podoba Perepeczkowa jak już, ale nie dlatego,że jest ładna, tylko baba ma ikrę.
0
programista15cm
@Kotdog: no to się wezmie młodsza na starość,wielk problem
0
Kotdog
Kotdog
@programista15cm: oj tam, tak piszesz, byle na przekór. Można sobie i co noc brać młodszą, ale chyba nie o to się rozchodzi w poważnym związku.
0
programista15cm
@Kotdog: a o co się rozchodzi? O partnerstwo a ono nijak się ma do urody
0
jerzu70
Mi się podoba Perepeczkowa jak już, ale nie dlatego,że jest ładna, tylko baba ma ikrę.

@Kotdog: chyba nie miałeś z nią styczności. Baba jest tak roszczeniowa że aż strach.
0