Aktywne Wpisy

heksengerg +5
Codziennie buzie myje szarym mydłem, natłuszczam zwykłym kremem nivea, staram się jak najmniej dotykać czy wyduszać, a tego i tak przybywa. Jakiś pomysł?
#twarzboners #kosmetyki #uroda
#twarzboners #kosmetyki #uroda
źródło: temp_file5492452238275502927
Pobierz
Ryptun +37
źródło: FB_IMG_1747646304081
Pobierz

Nie chce mi się wychodzić z inicjatywą randek/podrywu do #rozowepaski, bo i tak żadna nie jest dziewicą, a starać to ja się mogę tylko o taką dla której będę pierwszym i jedynym partnerem seksualnym. Niestety kobiety są dziś wyzwolone seksualne, nie wiadomo jaki mają przebieg i to jest mega demotywujące, bo po co podrywać i pajacować żeby poderwać kogoś dla kogo nie będziesz pierwszy? Po co podrywać kogoś z kim według badań nie da się stworzyć trwałej rodziny lub szanse na to są znacznie mniejsze niż z dziewicą. To jest powód wymierania. Jak jak słyszę, że laska miała już faceta to sobie ją odpuszczam, bo już wiem, że nie będę pierwszym.
#takaprawda #zwiazki #demografia #oswiadczenie #s--s
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
@teslamodels: No tak, bo te które proponowałyby według ciebie "ciekawe" pozycje, to dziewicami nigdy nie były. xd
─────────────────────
Szukacie dziewicy, bo boicie się oceniania i wyśmiania przez kogoś, kto był już w zeiązku. Takie myślenie wam tylko szkodzi, ale to już wasz problem. Większość ludzi uczy
@teslamodels: boże co za ultra cope.
Nie jesteś.
1. Jesteś w liceum i celujesz w dziewice w tym wieku przed maturką. Powodzenia, Oski.
2. Jesteś już starszy i celujesz w dziewicę po liceum, więc moźe trochę femcelka której nikt nie chciał wcześniej. Powodzenia, Mirek.
@mirko_anonim: soo truu XDDDD
@mirko_anonim pajacowanie i podrywanie nawet do nie-dziewic to robienie z siebie debila, jesli masz godnosc to daj sobie z tym spokoj i zajmij sie zyciem
@Pasterz30: no bo widocznie nie masz matury, a nie masz matury, bo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem i wyciąganiem wniosków. I nie rozumiesz, że są badania naukowe, które wskazują, że im mniejsza liczba partnerów seksualnych tym większe szanse na trwały i stabilny związek.
────────────
@Pasterz30: ciekawe jak rozpoznasz kutwę od takiej co miała jednego, bo jedna i druga nie ma już błony. Widać, że matury to ty nie masz…
─────────────────────
Sam jesteś cope. Dziewica która nie dała się porwać emocjom w dorosłym wczesnym wieku to dowód że ona jest ze spektrum aseksualności i będzie miała dużo niższe libido od męża. Myślisz że czemu dawniej było normalnością chodzenie na dziwki jak byłeś w małzeństwie? Bo dziewice się nie garnęły do seksu ani nie chciały szaleć.
────────────
@mirko_anonim: jedyne na co to jest dowód, to na twoje niskie IQ
typie, wróć do podstawówki i sprawdź jak kiedyś wyglądały małżeństwa i ile miały wspólnego z miłością, a potem
@Pasterz30: nie mam tu konta. A ty zamiast siedzieć na wykopie całymi dniami wbijając bordo, zacznij się uczyć i zrób chociaż tę maturę.
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi