Aktywne Wpisy

Ketoprofen +56
Wczoraj na dyżurze miałam (jeszcze) nastoletnią pacjentkę z nowotworem OUN. Dziewczyna z utrwalonym niedowładem, karmiona PEGiem.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.

Zastawia mnie jaki % osób jest w związku mimo tego, że ich partner/partnerka to to nie jest to czego szukali w życiu, ale już zostali bo po prostu nie warto odchodzic albo się boją, że juz nikogo innego nie znajdą
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Zamiast się komunikować od razu, albo by doszli do porozumienia, jakiś kompromis, ustępstwa, albo by się rozstali i poszukali osoby komplementarnej.
Przy czym należy zaznaczyć, jak ktoś, chociaż w 50% kwestii się dogaduje, to już jest
─────────────────────