Aktywne Wpisy

maybe +144
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +82
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

W trakcie wyborów znalazłem parę kanałów takich “zwykłych ziomeczkow” co to streamują na YouTubie.
Jeden młody gość ze wsi uwielbia Korwina, głosuje na Konfederację i jest bezrobotnym pobierającym świadczenia socjalne i darmowe ubezpieczenie zdrowotne.
Korwin nazwałby go kompletnym pasożytem, ale on uwielbia Korwina. Jest całkowicie negatywny dla gospodarki, na pewno mniej w podatkach płaci niż bierze od państwa, ale to nie przeszkadza mu twierdzić, że tacy jak ja (£10k/msc, IT) to „złodzieje” mimo, że to ja z nas dwóch jestem dla gospodarki pozytywnym źródłem dochodu i płacę na te wszystkie jego świadczenia które Konfederacja z chęcią by mu ograniczyła.
Narzekają, że ze wsi to kiepsko gdziekolwiek dojechać, więc nie ma jak pracować, ale głosowanie na jakąkolwiek partię która skupia się na transporcie publicznym to niepojęte, bo to przecież lewackie pomysły które chcą nas zamknąć w getto!
Większość tych gości nie ma też dziewczyny. I wiadomo, „wolny rynek” i wolność osobista najważniejsze, precz z UE która mówi jak krzywy ma być banan! - ale w ramach tej wolności to kobiety powinny siedzieć w kuchni, bo teraz źle, że na wolnym rynku zarabiają pieniądze i mają większe oczekiwania względem partnera niż kiedyś i nie chcą bezrobotnego na zasiłku.
Skąd się biorą w „prostych chupach” takie syndromy sztokholmskie?
Z anonima, bo trochę wstyd taki pato content oglądać, ale kurde, jak czasem dzięki Internetowi zerknę w to co naprawdę myślą tacy ludzie to aż nie dowierzam, zawsze mam pierwsze myśli, że to musi być jakiś performance, ale kto by się tak poświęcił dla żartu latami.
#polityka #polska #konfederacja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: To nie jest żadnym argumentem. Argument na poziomie co "nie podoba Ci się 500+ to nie bierz". On może być nawet świadomy tego, że jest pasożytem a nadal być przeciwnikiem socjalu.
W sumie to takie ścieżki rowerowe zwracają się w stosunku 16:1, Holandia oszczędza 3% GDP na tym ile oszczędza ich służba zdrowia, ogólnie pozytywny wpływ na budżet w cholerę, a do tego rower jest najmniej regulowany przez państwo i słusznie, bo jest o wiele mniej niebezpieczny… a i tak Konfiarze jakoś tego też nie lubią, nawet w centrum
Ogólnie bait taki 0/10 ale zawsze to coś nowego niż "od zawsze głosowałem na konfederacje ale po tym jak XYZ...."
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Tylko skąd OP miałby to wiedzieć jakby sami o tym nie wspomnieli? ;)))
Jak sami podnoszą temat i narzekają na kobiety które w ramach kapitalizmu dobrze sobie radzą i mają wyższe standardy to fair play podnieść te hipokryzję „wolnościowców” lol