✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mircy mam dylemat: Znajomość kilkutygodniowa i ghosting. Warto spróbować nawiązać kontakt po kilku dniach? #zwiazki #tinder #pytanie #rozowepaski
@mirko_anonim: to zależy jak wyglądał kontakt. Jak ty byłeś głową konwersacji to p-----l ją, jeżeli było po równo i gadka się kleiła, warto poczekać i zapytać- masz wtedy do czynienia z człowiekiem, a nie zwierzęciem jak każda ghostujaca zdzira Xd
"...ghosting. Warto spróbować nawiązać kontakt po kilku dniach?
@mirko_anonim: W żadnym wypadku. Jak jej się wykruszy lepsza opcja (czyt. typ kopnie w dupę), to sama szybko odnowi kontakt. no chyba że ma więcej innych lepszych opcji od Ciebie.. to no sobie poczekasz na swoją kolej. Pytanie na jak długo ewentualnie będziesz chciał wtedy wejść w rolę zapasowego koła.
@mirko_anonim: nie wystarczy zdać sobie sprawę z 2 rzeczy: - laski są obecnie przyspawane do telefonów, - jeśli rzeczywiście podobałbyś się lasce, to NIE MA OPCJI aby zapomniała ci odpisać albo żebyś utknął w odmętach je DM
20 lat temu w polskim slangu młodzieżowym dominowały: beka, maniura, przychlast, żal kropka pl, kozacki, czaisz. niemożliwe, że jestem już tak stara i niektórych słów używam do dziś. ._.
Mircy mam dylemat:
Znajomość kilkutygodniowa i ghosting. Warto spróbować nawiązać kontakt po kilku dniach?
#zwiazki #tinder #pytanie #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nawiązanie ponownego kontaktu po ghostingu:
Albo gra na kilka frontów - głupia s&ka
albo gra w gierki - głupia s&ka.
@mirko_anonim: W żadnym wypadku.
Jak jej się wykruszy lepsza opcja (czyt. typ kopnie w dupę), to sama szybko odnowi kontakt. no chyba że ma więcej innych lepszych opcji od Ciebie.. to no sobie poczekasz na swoją kolej. Pytanie na jak długo ewentualnie będziesz chciał wtedy wejść w rolę zapasowego koła.
wystarczy zdać sobie sprawę z 2 rzeczy:
- laski są obecnie przyspawane do telefonów,
- jeśli rzeczywiście podobałbyś się lasce, to NIE MA OPCJI aby zapomniała ci odpisać albo żebyś utknął w odmętach je DM