Aktywne Wpisy

adamsowaanon +11
pOlka jaka jest taka jest ale znajdzie przynajmniej latynosa,ciapatego czy araba to rok dwa i rodzi dzieciaka,( ͡° ͜ʖ ͡°)
A bez kawowiec? #bezplanu
Siedzi z doopiasta cycata latynoską od lat i dalej bez dzieci,
Chłop 45 lat na karku, łeb łysy i siwy,będzie chodził jako dziadek na wywiadówki na dziecka.
Ściągaj kondoma i rób potomka chłopie. Bo ci latynoska zwieje
A bez kawowiec? #bezplanu
Siedzi z doopiasta cycata latynoską od lat i dalej bez dzieci,
Chłop 45 lat na karku, łeb łysy i siwy,będzie chodził jako dziadek na wywiadówki na dziecka.
Ściągaj kondoma i rób potomka chłopie. Bo ci latynoska zwieje
źródło: 1000020742
Pobierz
auto_reply +5
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A tak serio, to nie masz żadnej pasji/hobby? Jeśli nie, to może warto spróbować jakichś nowych rzeczy, które cię ciekawią.
Mam za mało na duże wydatki typu dom z basenem ale więcej niż potrzebuję
1. Zmniejsz ilość pracy, nawet 50h mniej daje mega luz, już nie ma że mi czasu zabraknie za to jest czas na jakiś film albo wypok(późne wstawanie mi nie zawsze wychodzi)
2. Część nadwyżek wrzucam w akcje dywidendowe i teraz rachunki same się płacą, to też daje parę punktów do wyluzowania plus to już
Jakbym nie miała dzieci to bym wydawała na podróże, wyjazdy w góry, zapisz się na jakieś fajne warsztaty itp. W ostatniej kolejności na rzeczy materialne.
- kredyt na jak największy dom
- jak najdroższy samochód
- podróże
- bieżące potrzeby
i w zasadzie tyle, oprócz tego kasa nie jest zbytnio potrzebna w życiu, można mieć niby jakieś swoje hobby, ale moje są darmowe, albo prawie darmowe, więc nic mnie nie kosztują