Aktywne Wpisy

drzdrzownica +49
Tak szczerze mówiąc jednym z powodów, na pewno nie głównym, dlaczego poszedł głos na Karola to jad jaki wychodkowi obrońcy demokracji wylewali na tych co mają czelność głosować inaczej niż wychodki. non stop jawna propaganda, pomówienia i arogancja podkręcona na 3000%
Czytanie waszego ogromnego bólu d--y na sam początek dnia to coś pięknego, i jeszcze ciepełko i piękna pogoda za oknem xD to będzie świetny tydzień
Czytanie waszego ogromnego bólu d--y na sam początek dnia to coś pięknego, i jeszcze ciepełko i piękna pogoda za oknem xD to będzie świetny tydzień

miki4ever +3
NBA TYPER 2025
PLAY-OFF
FINALY
PARA
Oklahoma City Thunder vs. Indiana Pacers
PLAY-OFF
FINALY
PARA
Oklahoma City Thunder vs. Indiana Pacers

Instagram to niesamowita rzeczy.. źródło #blackpill i zaprzeczenie wykopowych teorii. Dlaczego? Mam konto do obserwacji (głównie ludźi z pracy, dawnej szkoły, lasek z tindera żeby obczaić, itd.).
- gruba laska z #badoo z która się kiedyś spotkałem raz (i ostatni) ma teraz męża i dziecko
- samotna matka z byłej pracy ma nowego gacha i sobie jeździ na wakacje
- laska z badoo z którą sie kiedyś spotkałem, zaciążyła z innym gościem a teraz znowu ma innego i są parą
- otyła laska z byłej pracy się zaręczyła z jakimś fitness typem
- samotna matka z miasta obok, miała przez 2 lata jakiegoś nowego typa, teraz znowu wolna ale masa spermiarzy w komentarzach
#przegryw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Prawdziwy facet nigdy nie będzie się pchał w dzieciatą xd
@Luke_Skywalker88: sorki, ale p--------z bez sensu.
Nie, nie jestem rowodnikiem, jestem wdowcem. I jestem w takim wieku, że jakbym szukał bezdzietnej kobiety w podobnym wieku, to pewnie do końca życia byłbym sam.
Co do rozwodnika itd to chodzi o to, że osoba która była w poważnym zwiazku z dziećmi etc jest w trochę innym położeniu życiowym niż wykopowy Mirek w wieku ok 25 lat co nigdy za rękę nie trzymał.
Pomijając naturę kobiet, to jeśli miałbym się związać i założyć rodzinę (XD) to wolałbym