✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy zdradziliście kiedykolwiek swojego partnera? Jeśli tak, dlaczego? Przyznaliście się do winy? Wybaczono wam? #zwiazki #relacje #milosc #pytanie #zdrada
@mirko_anonim: @Femme-nie-Fatale w dzisiejszych czasach zdradzać to już trzeba być totalnym zerem. Coś jest nie tak to trzeba to naprawić - nie idzie? To się rozstajecie lub otwieracie związek jeśli jednak łączy was uczucie. Baby w 5 minut mają innych gachów. Totalnie bez sensu wbijanie noża w plecy osobie, którą się niby 'kocha'
@Femme-nie-Fatale: true oglądam wywiady z amerykańskich ulic/klubów/środowiska 'murykańskiego, to za głowę się łapię. Zero szacunku, baby o zdradach mówią jakby niebo było niebieskie i słońce świeciło. Modne słowa typu 'situationships', 'randki' to jakiś trening popuszczania szpary. Masakra xd
@mirko_anonim: Nie. Jakbym zdradził to straciłbym do siebie szacunek, stał się hipokrytą i podczłowiekiem albo szukał na siłę jakiegoś argumentu by udawać, że to było w pełni uzasadnione (nie byłoby ale potrzeba wewnętrznej spójności przeważyłaby nad logiką i rozsądkiem).
Anonim (nie OP): tak, po prostu przestała mi się podobać nie dowiedziała się bo skąd? po prostu coraz rzadziej się odzywałem aż stwierdziła sama że chyba nie pasujemy xD
@mirko_anonim: Miałem 17 lat i szumił mi w głowie elitarny napój zwany amareną. Było lizanie - na drugi dzień niesamowity moralniak. Sama świadomość że mogłem to zrobić drugiej osobie i doprowadzić do takiej rozpaczy definitywnie mnie zmieniło. Dziewczynie powiedziałem sam. Od tamtego czasu jestem grzeczny pod tym względem.
Czy zdradziliście kiedykolwiek swojego partnera?
Jeśli tak, dlaczego?
Przyznaliście się do winy? Wybaczono wam?
#zwiazki #relacje #milosc #pytanie #zdrada
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Coś jest nie tak to trzeba to naprawić - nie idzie? To się rozstajecie lub otwieracie związek jeśli jednak łączy was uczucie. Baby w 5 minut mają innych gachów. Totalnie bez sensu wbijanie noża w plecy osobie, którą się niby 'kocha'
Tak
Bo tak.
Nie.
Modne słowa typu 'situationships', 'randki' to jakiś trening popuszczania szpary. Masakra xd
nie dowiedziała się bo skąd? po prostu coraz rzadziej się odzywałem aż stwierdziła sama że chyba nie pasujemy xD
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Nie zdradziłem, ale zawsze to ja byłem zdradzany i nigdy nie wybaczałem.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer