Wpis z mikrobloga

@szatanEK666: Raz w miesiącu to do 10 roku pożycia w małżeństwie. Większość 40+ gości nieprzypadkowo chodzi do różnych przybytków, bo 42-letnia ślubna z obowiązków małżeńskich wypisała się skutecznie;)
  • Odpowiedz
@Wszystko_albo_nic: 1 uwaga-zaimki grzecznościowe piszemy dużą literą, 2 uwaga-duużo przed dwa u to z niemiecka czy jak?, 3 uwaga-czytaj ze zrozumieniem, a nie wyrywaj fragmentów zdania z kontekstu! Innych uwag nie mam, bo nie spodziewałem się, że ktoś po 50-tce lub więcej chyba, że braliście ten ślub w przedszkolu będzie chciał się podzielić co i jak, choć słowo prawie robi wielką różnicę jak powiadał klasyk;)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja i moja różowa raz na 3-4 miesiące, odkąd jej koleżanki powiedziały że one bardzo rzadko bo im sie nie chce. Przyznała że się zmuszała do częstszego. Ja bym wolał codziennie no ale nie ma wyjścia, już prawie ze mną zerwała jak prosiłem o więcej.

· Akcje:
  • Odpowiedz
uwaga-zaimki grzecznościowe piszemy dużą literą

@Sylwiusz89: nie piszę listów, ale na wykopie, więc nie bądź nieuprzejmy i mnie nie pouczaj
Pozostałe uwagi, to nawet nie skomentuje, bo widać, że masz problem w małżeństwie. Trudno, czasem się zdarza... Nie mam nic do ciebie, współczuje nieudanego pożycia.
  • Odpowiedz