Aktywne Wpisy

dariusz44 +230
#gielda #maxkolonko #gieldowegownowpisy
-200 Akcji Microsoftu wpierdzielamy, wjeżdżamy do Portfela. Tymi Akcjami proszę wjechać k--wa do Portfela. OKEJ?! Proszę nimi wjechać i zajmujemy cały k---a portfel amerykański.
-No ale jak, przecież musimy mieć zgodę Żony...
-Jaką zgodę?! Wjeżdża pan k--wa 400stu dolarowym papierem do portfela...
-Ale WYCIĄGI, są Wyciągi z banku!
-Wyciągi??!! Na akcje po 400 dolków?!! K--wa wyciągnij tą kasę i wpierdziel w akcje MSFT, i k--wa tyle!
-200 Akcji Microsoftu wpierdzielamy, wjeżdżamy do Portfela. Tymi Akcjami proszę wjechać k--wa do Portfela. OKEJ?! Proszę nimi wjechać i zajmujemy cały k---a portfel amerykański.
-No ale jak, przecież musimy mieć zgodę Żony...
-Jaką zgodę?! Wjeżdża pan k--wa 400stu dolarowym papierem do portfela...
-Ale WYCIĄGI, są Wyciągi z banku!
-Wyciągi??!! Na akcje po 400 dolków?!! K--wa wyciągnij tą kasę i wpierdziel w akcje MSFT, i k--wa tyle!
źródło: image
Pobierz
lukasz-lux +93

@mirko_anonim: takie trywialne tylko do dziś tego nie zrobiłeś ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: ta, brzydzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Brzmi jakby sama Ci tak powiedziała, prawda? Prawda, Robert?!
Oglądałem już kilka mieszkań tej wielkości. Przy domu to nie jest duży metraż, jednak jak na dzisiejsze czasy kurników tak trzeba to traktować.
Zastanawiam się czy właśnie nie wziąć mniejszego metrażu, ewentualnie jakbym poznał różową której byłbym w stanie zaufać zmienić na większe i brać kredyt razem.
Jestem trochę skołowany bo cały czas myślałem że pomimo inb z wiekiem różowej się poprawi, że
O borderce powiem tyle: w tej chwili się hamuje, w stały związku będzie znacznie gorzej. Zamknij ten okres, nie trafiłeś najlepiej, szukaj kogoś stabilniejszego.
Brała różne rzeczy. Z tych co pamiętam to pregabalina. Był też xanax ale z zastrzeżeniem żeby brała jeśli jest bardzo źle. Xanax bała się brać, bo wie że uzależnia. Kilka razy wzięła. Była traktowana trochę jak chomik doświadczalny przez babkę psychiatrę. Jedne leki ją usypiały, inne obniżały chęć na cokolwiek. Przez ostatni rok nie brała
Dobra cena jak na krakowskie warunki. Zazdroszczę miniratki
W mieszkaniu chciałbym minimum te 3 pokoje:
- kuchnio-salon, chociaż oddzielna kuchnia jest o wiele wiele lepszym rozwiązaniem
- sypialnia
- biuro/pierdzielnik gdzie można mieć rozłożone rzeczy i nie widać ich jak
@mirko_anonim: i wiecej nie musiałeś pisać
Słyszysz border to UCIEKASZ!!!!
A w Krakowie wynajmij sobie mieszkanie, zobaczysz, czy ci się spodoba i tyle.
Możesz po prostu nie nadawać się do stałego mieszkania w dużym mieście.
A kiedy zamierzasz zerwać z borderką?
Możesz po prostu nie nadawać się do stałego mieszkania w dużym mieście.
Wystarczająco długo zbierałem na wkład własny żeby uniknąć dymania na krakowskiego landlorda i spłacanie jego kredytu.
Dowiozę to, najwyżej jeszcze trochę dozbieram. Jak jestem sam będzie o wiele szybciej - różowe paski