Aktywne Wpisy
Chujumuju +2
Właśnie wróciłam z pierwszej randki z Anglikiem. Zabrał mnie do restauracji, na kregle I jeszcze potem do baru, zaplacil za wszystko, a jak probowalam zaplacic za siebie stanowczo odmowił, powiedział, że może zamówić mi ubera albo odwieźć mnie do domu. A jak u Was Polacy, dalej krzyczycie że laska leci na kase bo zjadła kebaba na Wasz koszt? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#niebieskiepaski
#niebieskiepaski

adam-pajac +7

@mirko_anonim: "rodzinka" nic nie ugra (no chyba że się zrzekniesz). Jak mu po pijanemu podali do podpisania testament to i tak wyciągniesz od nich zachówek. Jedynie kwestia długów, bo jak grzał to mógł narobić pożyczek. Dobrze było by się zorientować co, komu i ile wisi, czy gra jest warta świeczki.
Jak na tapecie jest 800k papieru to chyba odpowiedzialniej jest się konsultować z prawnikiem niż z
Jakbyś miał problem z wydaniem całego hajsu, to pisz na priv.
To naprawdę nic złego, że się coś dostało w spadku. Nie wszystko trzeba sobie samemu zawdzięczać. Jakoś dzieci przedsiebiorców sobie nie wypominają, że ojciec zatrudnił ich w zarządzie. A to, że z ojcem nie miałeś kontaktu, to nie Twoja wina. Nie przejmuj się dalszą rodziną.
Spadek