@mirko_anonim: wszystko to gra popytu I podaży- to rynek wyznaczą Twoja cenę... Jeżeli będziesz "chłopem z jajem " ale nie będzie za tym szła Twoja obiektywna atrakcyjność to i tak niewiele da . Ona po każdej kłótni moze zdecydować sie zerwac, założyć tindera I zobaczyć jak wygląda "jej cena rynkowa" . Jeżeli Uważasz, że nie pozna tam nikogo lepszego od Ciebie , że Ty też bez problemu znajdziesz inna -
@mirko_anonim: no a dlaczego twój ojciec się nie "przebudził"? bo mu jest wygodnie tak jak jest tobie było niewygodnie, to coś tam kombinujesz jak się inaczej ustawić ale twoja droga niekoniecznie by była dobra dla niego
zmierzam do tego, żebyś się skupił na sobie i co teraz, a nie na tym jak cię rodzice skrzyw(dz)ili
@mirko_anonim myślę że nie możesz obwiniać wszystkich kobiet za to co się spotkało , obwiniaj raczej schemat , gdzie ciągnęło cię do suk (przepraszam bardzo ) jak twoja matka Ona posłużyła ci za szablon przy szukaniu kobiet , np moja mama była cicha spokojna ojciec cham i brat sobie znalazł szara muszę która robi mu obiadki i chodzi koło niego jak koło bożka Nie musisz się wcale zmieniać i zostać chamem
@mirko_anonim: wszystko to gra popytu I podaży- to rynek wyznaczą Twoja cenę...
Jeżeli będziesz "chłopem z jajem " ale nie będzie za tym szła Twoja obiektywna atrakcyjność to i tak niewiele da .
Ona po każdej kłótni moze zdecydować sie zerwac, założyć tindera I zobaczyć jak wygląda "jej cena rynkowa" . Jeżeli Uważasz, że nie pozna tam nikogo lepszego od Ciebie , że Ty też bez problemu znajdziesz inna - to
@mirko_anonim powodzenia Miras, toksyka w domu bardzo często odbija się na dorosłym życiu - zależnie od domu w bardzo różny sposób. Grunt to odkrycie przyczyny i znalezienie siły na pracę nad sobą.
@mirko_anonim a na te pseudo psychoterapeutki to uważaj bo one zawsze mówią co ktoś chce usłyszeć i moga pokomplikowac sprawy , mam znajomego którego dziewczyna trzyma pod kapciem poszła na terapię i jedyne czego się dowiedziała że dobrze robi , psychoterapeuta też na tobie kosi kasę więc ci przysmali cholewy żebys dalej płacil
@mirko_anonim Tak jak napisała Linnior musisz znaleźć kobietę, która jest przeciwieństwem Twojej matki. Ogólnie kobiety źle to miały kiedyś, niektóre dalej mają, ale ogólnie w zachodnim świecie mamy dobrze i na wiele możemy sobie pozwolić. Dlatego wyobrażam sobie jak bardzo denerwuje Cię zachowanie Twojej matki.
ciągnęło cię do suk (przepraszam bardzo ) jak twoja matka
Ona posłużyła ci za szablon przy szukaniu kobiet , np moja mama była cicha spokojna ojciec cham i brat sobie znalazł szara muszę która robi mu obiadki i chodzi koło niego jak koło bożka
Wybacz swoim rodzicom (szczególnie staremu) i pogodź się z przeszlością. Co było to było, czasu nie cofniesz a te wszystkie sytuacje co cię tak bolą to najprawdopodobniej tylko ty pamiętasz.
Co polecam? Skoro już wiesz że trzeba się zajęć sobą to się zamknij
Ja bym polecał osłodzić życie staruszkowi. Weź go zaproś na strzelnice albo wycieczkę
Jeżeli będziesz "chłopem z jajem " ale nie będzie za tym szła Twoja obiektywna atrakcyjność to i tak niewiele da .
Ona po każdej kłótni moze zdecydować sie zerwac, założyć tindera I zobaczyć jak wygląda "jej cena rynkowa" . Jeżeli Uważasz, że nie pozna tam nikogo lepszego od Ciebie , że Ty też bez problemu znajdziesz inna -
bo mu jest wygodnie tak jak jest
tobie było niewygodnie, to coś tam kombinujesz jak się inaczej ustawić
ale twoja droga niekoniecznie by była dobra dla niego
zmierzam do tego, żebyś się skupił na sobie i co teraz, a nie na tym jak cię rodzice skrzyw(dz)ili
Ona posłużyła ci za szablon przy szukaniu kobiet , np moja mama była cicha spokojna ojciec cham i brat sobie znalazł szara muszę która robi mu obiadki i chodzi koło niego jak koło bożka
Nie musisz się wcale zmieniać i zostać chamem
Ogólnie kobiety źle to miały kiedyś, niektóre dalej mają, ale ogólnie w zachodnim świecie mamy dobrze i na wiele możemy sobie pozwolić. Dlatego wyobrażam sobie jak bardzo denerwuje Cię zachowanie Twojej matki.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Linnior88: MOŻE
@Linnior88: i to przez nią jesteś borderką
Charakter ma trzeciorzedne znaczenie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Linnior88: a ciebie ciągnie do chamów? (
Nie wiem jak dla innych , dla mnie ma duże znaczenie o ile nie największe i myślę że nadal wiele kobiet mysli podobnie chociaż są w mniejszości
@mirko_anonim: mów za siebie
Wybacz swoim rodzicom (szczególnie staremu) i pogodź się z przeszlością. Co było to było, czasu nie cofniesz a te wszystkie sytuacje co cię tak bolą to najprawdopodobniej tylko ty pamiętasz.
Co polecam? Skoro już wiesz że trzeba się zajęć sobą to się zamknij
Ja bym polecał osłodzić życie staruszkowi. Weź go zaproś na strzelnice albo wycieczkę