mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
3
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
tormentorer
tormentorer
@mirko_anonim: spieprzaj od takiej roszczeniowej i niewdzięcznej baby Mirku, spieprzaj póki możesz, takie indywiduum zabierze Ci całą radość życia i pozostawi w pustce - do tego "jej córka" okropna kombinacja, spieprzaj chłopie a za kilka miesięcy /lat podziękujesz mi, bodaj w myślach
49
programista15cm
Za co ty siebie tak karzesz?
39
wujek_zla_rada
wujek_zla_rada
@mirko_anonim: bait 3/10 bo odpisuje. Planuję zakup mieszkania do generalnego remontu. Ogarniesz mi za 1/3 stawki? Nie mam córki, będę Cię szanować i nie przywalę się o bałagan, o termin tez Cie nie bede gonić. Ps. Mam żonę więc relacja nie wchodzi w gre, ani ze mną ani z żoną.
7
k.....a
Pani to prawdopodobnie narcyzka która manipulowała,

@mirko_anonim: ... może i tak. Może i nie.

Natomiast ty na 100% jesteś jeleń.
5
T.....t
@mirko_anonim: bait pod wykopkow
5
cacum3
@mirko_anonim: to bait?
2
u.....4
@mirko_anonim: ale żeś się wpierniczył w bagno ( ͡° ʖ̯ ͡°)
2
Plp_
Plp_
@mirko_anonim:
gdyby nie to

dla mojej myszki i jej córki

To może bym i uwierzył, a tak to już przeholowane- bait 3/10
2
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
2
olokynsims
relacji

Hehe.
2
Kotdog
Kotdog
To nauczka na przyszłość. Nie obiecuj się,że będziesz coś robił ani dziewczynie, ani znajomym, ani rodzinie, powiedz,że jesteś zawalony robotą i nie da rady. Czasami wyjdzie spoko, ale nie wiesz kiedy wyjdzie tak jak ci teraz wyszło. A już w ogóle dziwna taka robota na miesiące, bierzesz od tego co zrobiłeś, za to tyle, za tamto tyle, spisujesz to wszystko na piśmie, a nie że dostajesz wypłatę na miesiąc. A potem się
1
MajsterOfWihajster
@mirko_anonim a poruchałeś chociaż przez te 4 miesiące?...
0
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
0
r.....x
r.....x
Nie, niestety nie jebnąłem tego wszystkiego i skończyłem remont pracując miesiąc można powiedzieć za darmo.

@mirko_anonim: debil, sam sobie jesteś winny - albo robisz biznes, albo prowadzisz fundacje charytatywna
0