Aktywne Wpisy

Kenteris 0

_Alessandro_ +15
No i co kolejny piątek siedzicie przed komputerem, walenie konia i spanko. Ja Oskar zwykły normik 3/10 syn prezesa firmy deweloperskiej i skromnej kardiochirurg, zagrałem tymi kartami, które miałem i właśnie siedzę na kolacji w pięciogwiazdkowej restauracji Michelin ze skromna szarą myszką miss world Julka. Mogłeś grac kartami jakie masz i być na moim miejscu, ale jak zwykle ci się nie chciało.
Natura.
#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny
Natura.
#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny
źródło: Natura
Pobierz

Mirki, jestem totalnie zesrany i potrzebuję waszej pomocy, żeby ogarnąć swój lęk…Mianowicie, jakiś czas temu, a konkretnie, cztery lata temu, wpadłem na pomysł, żeby w trybie zaocznym pójść na studia prawnicze i łączyć je z drugim kierunkiem - ekonomią konkretnie. Tak też się stało i w krótkim czasie po zdaniu licencjatu znalazłem pełnoetatową pracę w korpo za fajne pieniądze. Jednakże, przez pełnoetatową pracę ciężej było mi się zabrać do nauki do sesji. Niestety, rok temu musiałem wziąć warunek, który ostatecznie jednak zdałem. Kłopot w tym, że boję się, że widmo warunku pojawi się też w tym roku. U------m prawo podatkowe w pierwszym terminie, a drugi termin we wrześniu. Zapisałem się na wieczorne korepetycje z podatkowego, ale still się boję, że nie dam sobie rady :< #prawo #studia #studbaza #studenci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Proponuję skorzystać z porady psychiatry, nie ma się czego wstydzić. Lęki potrafią sparaliżować racjonalne pojmowanie rzeczywistości. Życzę powodzenia.
@poorepsilon: duchy?