Wpis z mikrobloga

kobiety które szukają faceta nie zachowują się taki sposób i nie myślą o tym non stop, a większość czasu ich głowę zajmują sprawy dnia codziennego lub jakieś pierdoły typowe dla kobiecych zainteresowań.

@mirko_anonim: brawo odkryles/as ze kobiety sa normalne xd (przynajmniej w jakiejs czesci i w porownaniu ze spermiarzami etc)

Inaczej mówiąc, co do zasady to kobiety nie inicjują same z siebie kontaktu tylko muszą znaleźć się w sytuacji zainicjowanej
  • Odpowiedz
Faceci którzy szukają kobiety to cały czas o tym myślą i szukają okazji, a jak wychodzą z domu gdziekolwiek to cały czas oglądają się na prawo i lewo na kobiety.

@mirko_anonim: Spokojnie. Większość przez całe życie tylko ogląda. Co jest akurat zasługą kobiet. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Faceci którzy szukają kobiety to cały czas o tym myślą i szukają okazji, a jak wychodzą z domu gdziekolwiek to cały czas oglądają się na prawo i lewo na kobiety.

@mirko_anonim: Wątpię, samotni mężczyźni w mojej rodzinie nawet nie mają żadnych aplikacji, nie szukają usilnie kobiet na ulicy czy tam gdzieś. Rzadko mówią na temat swojej samotności. Większość zajmuje się praca i swoimi hobby w wolnym czasie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie wiem ja np cały czas gadam ze szukam faceta a w sumie jak gdzieś wychodzę to każdy jest dla mnie przezroczysty i nie zwracam na nich uwagi wcale , prędzej na jakąś laske jak ma ładną sukienkę czy buty
Ale ja się pod statystykę nie nadaje , jestem przypadkiem klinicznym
  • Odpowiedz