@mirko_anonim próbowałaś po wsadzeniu go obrócić, wtedy może się otworzy? ogólnie jak chodzi o kubeczki to twardsze są raczej lepsze. pierwszy raz słyszę o takim problemie w sumie a już konwertowałam wiele bab na kubeczek.
@mirko_anonim: ja miałam to samo, nie byłam w stanie go włożyć tak, żeby całkiem się otworzył, zawsze z którejś strony był zmiażdżony 😅 Myślę, że te facelle są po prostu za miękkie. No ale mi się nie chciało szukać innego, więc niestety nie pomogę :(
ja miałam to samo, nie byłam w stanie go włożyć tak, żeby całkiem się otworzył, zawsze z którejś strony był zmiażdżony 😅 Myślę, że te facelle są po prostu za miękkie. No ale mi się nie chciało szukać innego, więc niestety nie pomogę :(
@LetticeDeVries: ja nawet nie wiedziałem że jest coś takiego jak kubeczek menstruacjyny, ciekawych rzeczy można się nauczyć z wypoku ( ͡° ᴥ ͡°)
Dzień dobry dostałem najniższą wypłatę od 3 lat i w związku z tym świętuję i kupiłem takie o Dlatego daje tag #janiegejjapapiesz i tag #vieniasrobwpisy @cheture
ogólnie jak chodzi o kubeczki to twardsze są raczej lepsze.
pierwszy raz słyszę o takim problemie w sumie a już konwertowałam wiele bab na kubeczek.
Komentarz usunięty przez autora
@LetticeDeVries: ja nawet nie wiedziałem że jest coś takiego jak kubeczek menstruacjyny, ciekawych rzeczy można się nauczyć z wypoku ( ͡° ᴥ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi