Aktywne Wpisy

kris006 +354
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz
MamMalegoSiurka +63
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz

W skrócie: Na czym polega scam na FB randkach z fejkowymi kontami?
Od niedawna zacząłem dostawać polubienia od ewidentnie fejkowych kont - schemat tych kont jest charakterystyczny: miejscowość przypadkowa, kilka zdjęć bez twarzy (widać, że to nie jest jedna i ta sama dziewczyna), z wypiętymi tyłkami.
Ciekawi mnie na czym ten scam polega, więc też zalajkowałem taki profil i napisałem "wiem, że to fake konta, ale jestem ciekaw na czym polega scam". ;) Niestety nikt (czy też bot) nie odpisał.
No to drugim razem zalajkowałem podobny profil i nic nie odzywałem się, ale z tamtej strony też nie było żadnej próby kontaktu.
To na czym polega ten scam? Myślałem, że będzie jakaś próba przejścia na WA i naganianie na krypto itp.
#tinder #fbrandki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ogólnie nie wiem na czym polega scam, chcą by przejść na whatsapp. Ale u mnie nie tyle to konta bez twarzy, co konta dziewczyn z męskimi imionami xD Jakaś trefna baza
Bardziej ciekawi mnie na czym ten scam polega, skoro nie było żadnego kontaktu ze strony scamera, co opisałem.
@fervi: Czemu z anonima? Bo mogę. ;)
A co do imion, to mi też
@mirko_anonim: Nikt nie mówi, że nie możesz, ale IMO jest różnica między nie wiem, swędzeniem kutasa i pytanie o to, a zadanie zwykłych pytań :D