Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Tutaj autor, niestety zgubiłem link do odpisania. Mamy lvl 26, razem jesteśmy od 7 lat i coraz bardziej to bujanie w obłokach połączone z ogólną nieporadnością zaczyna mi przeszkadzać. np. Samochodu nie chce prowadzić BO SIE MĘCZY/STRESUJE. Kupiłem specjalnie samochód z automatem aby nauczyła sie lepiej prowadzić. Czasem ją namówie by prowadziła, przejedzie tylko troche i "no weź teraz ty wróć bo się zmęczyłam". Beze mnie nawet nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Po pierwsze jeżeli posiadacie takie problemy, to nie zarabiacie bardzo dobrze - gdybyście zarabiali (50k+) to byście mieli spokojnie na wkład własny czy kupili sobie mieszkanie za gotówkę (teraz zarobki w okolicach 10k netto, to żaden wyczyn). Ja w ogóle nie kumam myślenia ludzi teraz, te 10k to jak 5k kilka lat wstecz i uwielbiam teraz narracje dzisiejszych 30latków pt - jesteśmy młodzi, super zarabiamy, podróżujemy, a tak naprawdę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie wygląda to dobrze, a plany rzucenia pracy i studiowania to już w ogóle dramat. Co będzie kolejne - drugi etap dla Ciebie żeby starczyło na jej podróże?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): kuźwa kto płaci 110 złotych za godzinę w home office? no chyba że to IT, ale po IT by nie chciałą iść na kulturoznawstwo.

PS ok, może to nie bait, ale serio chętnie się dowiem, znam biegle 2 języki, mam 15 letnie doświadczenie managerskie i 110 zł za godzine nie zarabiam

• Odpowiedz
kuźwa kto płaci 110 złotych za godzinę w home office

@mirko_anonim: w IT tyle sie zarabia i można jeszcze wiecej. Stanowisko developerskie bo na zarządzaniu tyle nie wycisniesz nawet jak będziesz miał wszystkie projekty na głowie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Wymyślasz, skoro to prawda, to podaj konkretnie co to za praca i niszowa branża. Dziwnie to wygląda, żeby kobieta, która zdobyła niszowy, dobrze płatny zawód była taka dziecinna i nieodpowiedzialna jak piszesz.
  • Odpowiedz