Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: wyglad jest przeceniany, ma znaczenie ale nie az takie, mozna znalezc partnerke bedac brzydkim, nie mozna znalezc partnerki na tinderze bedac brzydkim bo jedyne co widac w twojej "reklamie" to wyglad, elo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: też sobie to pytanie zadałem, ale sobie przypomniałem, że przecież wszyscy weszliśmy akurat w związek jak byliśmy w 1-2 liceum, problem w tym że ich związek przetrwał a ja trafiłem na piedolnięta p0lke ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli rzeczywiście tak jest jak mówisz to może oni chodzili za lachonami I pajacowali aż wkoncu im się udało, mój brat tak robił ( z twarzy taki norman) jeździł za lachonami jak jakaś stuleja wszędzie na jakieś eventy i inne gówna xd
  • Odpowiedz
Sam bym sobie dał obecnie 4,5/10 max, im był dał średnio 4-6/10.

@mirko_anonim: troche za mało informacji podałes zeby cokolwiek ocenić. musielibyśmy znać dynamike tych zwiazków, bo być moze część z twoich normickich kolegów robi po prostu za stabilizację. z zewnątrz wygląda ze blekpyl obalony, ale w rzeczywistości może nie być tak kolorowo i to wcale nie jest tak, że oni są wygrywami, a ty looserem.

kolejna hipoteza jest taka,
  • Odpowiedz