Aktywne Wpisy

MonazoPL +248
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
Gilgamesz69 +583
#nieruchomosci kurde elegancka kawalerka. Aromat gówna roznosi się po cały mieszkaniu
#januszebiznesu #patodeweloperka
#januszebiznesu #patodeweloperka
źródło: temp_file9167383347546190162
Pobierz

Dlatego miales problem z nawiązywaniem trwalych i szczerych relacji z innymi ludzmi w swoim otoczeniu. Problem sie utrwalił w postaci RSD czyli dysforii wrazliwej na odrzucenie.
W nastepstwie tego nieformalne interakcje z innymi stresuja Cie wyjatkowo czesto i wyraznie, stres przez odruchowa reakcje generuje duzo negatywnych emocji a
Pamietasz sytuacje, wiesz jak sie wtedy czules i jestes swiadomy krzywdy ktorej doznales.
A ja uwazam ze od zawsze kieruje Toba czesc Twojego umyslu ktorej wplywu na swoja osobowosc nie jestes w pelni swiadomy.
Ale spokojnie mirku, nie jestes chory psychicznie, nie jestes uposledzony, nie masz autyzmu.
Twoj problem ma podloze neurologiczne tzn. wynika z oslabionego
@Twardy_N------k: ale w sensie jaka? Ta która powoduje że np. przestraszę się czegoś czego ktoś inny się nie przestraszy?
Nie jestem pewien czy to o czym piszesz, mam. Na pewno tego nie mam od dziecka. Mam to może z powodu nerwicy przez całe życie. Zrzucałem to