Wpis z mikrobloga

FSH: 1.59 [1.50-12.40]

@mirko_anonim: może nadwaga? 75 kg może Cię osłabiać, sam mam podobne parametry i to 40 lat, w młodszym wieku tak nie przeszkadza ale właśnie gdzieś w okolicach 32-34 już może. Ewentualnie wysypianie się, ile godzin na dobę sypiasz? Wystarcza ci to czy wstajesz jak na stracenie?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @programista15cm
Obecnie jestem singlem. Nie mam porannych erekcji albo są słabe (raz na jakiś czas mam stalowe jak kiedyś i wtedy odrazu w ciągu dnia chce mi sie zwalić konia i erekcja podczas masturbacji jest wtedy na 90% tego co było kiedyś zamiast 60% tego co jest na codzień)
Ekspozycję na kobiety mam. Mam ochotę na nie ale za impulsem pożądania jakby nie idzie impuls do małego żeby
  • Odpowiedz
Chciałbym znów cały czas chodzić ze stalą w gaciach.

@mirko_anonim: to masz problem natury psychicznej.

Jeśli sprzęt i libido nie zawodzi kiedy laska podnosi nogi do góry żeby zdjąć majtki to nie ma problemu z libido.

Ty masz problem poznawczy, masz przekonanie że coś powinno wyglądać tak jak ci się ubzduralo
  • Odpowiedz
Dziwi mnie to, że osoby z otoczenia mojego mają podobne problemy... Ewidentnie wskazuje to na coś środowiskowego.... Jakieś niedobory, bakterie, wirusy, pasożyty? Musi według mnie być coś co nas łączy

@mirko_anonim: głównie frustracja, nadmiar mediów brak folii na głowie

I oczywiście mądrość poniżej mediany
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @programista15cm
Niepotrzebne przytyki myślę...
Nie nazwałbym żadnego z nas frustratem. Każdy jest spełniony zawodowo, prowadzi ciekawe, aktywne życie.
Nie masturbuję się od jakiegoś czasu, bo nie mam na to ochoty. Kiedy już raz na jakiś czas to się zdarzy to erekcja nie jest tak silna jak kiedyś. Mimo to, że jestem singlem nie mam ochoty na pozwanie kobiet, co kiedyś byłoby nie do pomyślenia.
Przez ostatnie 2 dni prześledziłem mnóstwo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przypominasz mi takiego swira z którym lezalem w szpitalu, on po 3 tygodniach ze mną i jeszcze jedym typem też płakał że mu nie staje (no widocznie był hetero).

Brak libido przy braku bodźców to nornalna rzecz, rekin potrzebuje krwii
  • Odpowiedz
nie czułem jakiegoś takiego podniecenia jak kiedyś.

@mirko_anonim: siedząc na plaży nie napalales sie na losowe kobiety i to nazywasz brakiem podniecenia?

Nie chcę mi się wierzyć żeby bez jakieś konkretnej przyczyny zaszła u mnie tak radykalna zmiana

@mirko_anonim: brak kobiety, brak prawdziwych bodźców nazywasz brakiem przyczyny?. XDDDD
  • Odpowiedz