Aktywne Wpisy

blunch +755
Dobry uczynek spełnion ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
źródło: PXL_20260131_080019793
Pobierz
snorli12 +46
Posiadacze pomp ciepła gdy patrzą na prognozę pogody na najbliższy tydzień... ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#pogoda #pompaciepla #ogrzewanie #majsterkowanie #budujzwykopem #remontujzwykopem #energetyka #heheszki
#pogoda #pompaciepla #ogrzewanie #majsterkowanie #budujzwykopem #remontujzwykopem #energetyka #heheszki
źródło: 3cb6a0407ba16da4303aad613b6591e50aaa11b385d30fefe688ac7ad2b5f02d
Pobierz

Pozatym wydaje sie, ze za szybko sie poddajesz jak np.w kwestii prawa jazdy. Znam zdrowe osoby, ktore zdaly zblizajac sie do 10tego podejscia. Musisz unikac latki chorego. W praktyce większość ludzi jest jakos skrzywionych tylko nie zdiagnozowanych.
źródło: image_picker_6CB65927-77F9-457F-9C83-676DCE3D35D7-3199-000000AE00114D0C
Pobierztakie z Lidla. biszkopt ze śliwkami a drugie takie gęste czekoladowe. kurde jak to sie nazywało? hmmm tiramisu. a oranżady czerwone. jedna bez cukru bo brat ma cukrzyce.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@TooFast:
Tak. Jesteśmy taka rodziną właśnie. tzn z wygladu nie potwory ale to straszne co ludzie musza o nas myśleć. Zwłaszcze, że schizofrenicy moga wydawać sie niebezpieczni (i trochę są). 20 lat temu całkiem niedaleko mnie był taki nieleczony świr co
No serio, mi też już sie nie chce. Nawet nie doszukuje sie powodu w depresji. Poprostu samemu jest nudno i ogólnie nie ma jakiś specjalnie ciekawych rzeczy do ogladania. Aktualnie mam odłożone 10k z renty. Normalny by gdzies pojechał, coś pożył. Dla mnie już wszystko nuda i bezsens.