@mirko_anonim: Dobre i fakt często kluce się z samym sobą nie wspominając już o innych. uchodzę z awanturnika ,ale równie często kluce się że samym sobą jak to wspomniałeś. Podobne przemyślenia mnie kiedyś naszły ,ale nie wiedziałem ,że normictwo nie odczuwa czegoś podobnego. Myślałem ,że wszyscy jesteśmy równi w tych sprawach. Nie mam normalnych znajomych a jeśli nimi są to już nie mam ich wśród znajomych. Fajny wpis. Zapraszam do
@mirko_anonim: jak ktoś ma rozszczepienie to idzie się do psychiatry dorosły człowiek podejmuje decyzję, a potem to wykonuje, nawet jeżeli został inaczej wychowany, to musi się z tym oswoić że mama nie nakrzyczy i nic nie ma dogadania
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
dorosły człowiek podejmuje decyzję, a potem to wykonuje, nawet jeżeli został inaczej wychowany, to musi się z tym oswoić że mama nie nakrzyczy i nic nie ma dogadania
a on sam ponosi odpowiedzialnośc za siebie