Aktywne Wpisy

roberto07 +22
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz
I zaczynam być modny...
źródło: 1000003753
Pobierz

Swoją drogą to działa, rzeczywiście wartościowy facet nadający się do myślenia o przyszłości, rodzinie, stabilny emocjonalnie i finansowo wpisuje się w to co mówią te kobiety. Oczywiście, od reguły są wyjątki.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Tak na marginesie - Barbie to najważniejszy film dekady i każdy facet, a szeczgólnie wchodzący dopiero w aktualną rzeczywistość damsko-męską, powinien ten film obejrzeć i zobaczyć jakie n----------e mózgowe aktualnie panuje w zachodnim świecie.
@darknightttt: chyba jeszcze narcyza nie spotkałaś
Zresztą Ci redpillowcy robią to też dla hajsu, a nie jakiejś misji społecznej - prowadzą odpłatnę konsultacje, gdzie można
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Nie słuchaj i nie czytaj co baba wypisuje albo gada bo to istoty bliższe dzieciom niż dorosłemu człowiekowi
Dzisiaj jest dosyć czytelnie nakreślony problem mężczyzn w mediach, więc psychopatki zwyczajnie się nad nimi znęcają, same będąc w haremach przystojniaków i narcyzów
───────────