✨️ Obserwuj #mirkoanonim W Polsce była albo nadal jest mentalność, że większe oszczędności to trzeba kupić samochód na pokaz xD Teraz został po latach gruz a ci rozsadniejsi przez oszczędności mieli na mieszkanie dla dziecka na studia #nieruchomosci #takaprawda
Anonim (nie OP): @mirko_anonim Mnie od wielu lat było stać na dobrą furkę ale żyłem racjonalnie, tylko oszczędzałem, pracowałem, pracowałem zainwestowałem w nieruchomości. Pierwszy nie budzący emocji samochód kupiłem bardzo późno i nie było to auto na pokaz, auto pod swoje potrzeby nie podobające się innym. Niedawno, po latach, naszła mnie chęć zmiana życia i zadziałania w odmienny sposób: kupiłem sportową furkę w cenie nieruchomości w moim mieście. Wow! Niby
@mirko_anonim: to gruzuj, co ci przeszkadza, że ktoś chce mieć dobry samochód? Ja mam samochód i wygląda jak na pokaz, ale właśnie taki chciałem, odłożyłem hajs i kupiłem. Jestem z niego mega zadowolony, jezdzimy z różową co 2 tygodnie na jakieś weekendowe wypady, wszystko się mieści, wszędzie wjade, nie boję się, że coś się urwie. Przez ostatnie 10 lat jezdziłem gruzem, bez klimatyzacji, bałem się wjechać w niektóre miejsca, co
Anonim (nie OP): @NieRozumiemIronii @mrocznapszczola Jeżeli ktoś wydaje kupe kasy na auto a nie ma nieruchomości to jest ekonomicznym dzbanem i zawsz berdzie dziadem
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
W Polsce była albo nadal jest mentalność, że większe oszczędności to trzeba kupić samochód na pokaz xD Teraz został po latach gruz a ci rozsadniejsi przez oszczędności mieli na mieszkanie dla dziecka na studia #nieruchomosci #takaprawda
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ja mam samochód i wygląda jak na pokaz, ale właśnie taki chciałem, odłożyłem hajs i kupiłem. Jestem z niego mega zadowolony, jezdzimy z różową co 2 tygodnie na jakieś weekendowe wypady, wszystko się mieści, wszędzie wjade, nie boję się, że coś się urwie. Przez ostatnie 10 lat jezdziłem gruzem, bez klimatyzacji, bałem się wjechać w niektóre miejsca, co
Jeżeli ktoś wydaje kupe kasy na auto a nie ma nieruchomości to jest ekonomicznym dzbanem i zawsz berdzie dziadem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: nie, to może akurat Ty masz takich znajomych / rodzinę albo sam taki jesteś