Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zabawne ilu mamy nieporadnych w w społeczeństwie. Głupie nakrętki przyczepione do butelek i w internecie wojna. Podatki idą w górę, ceny w górę, ale to nakrętki są najistotniejszym problemem świata. Kim trzeba być żeby nie umieć poradzić sobie z butelką wody.

#problemypierwszegoswiata #heheszki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zabawne ilu mamy nieporadnych w w społeczeńst...

źródło: 1cd765888216183a6e91d4fb8afd2ac0d2fabdcd62803f7d8609c14f2641b3ea

Pobierz

Umiesz odkręcić i zakręcić butelkę?

• Tak, to łatwe 46.0% (40)
  • Nie, to trudne 54.0% (47)

Oddanych głosów: 87

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ten cały problem nakrętek tylko pokazuje na jakim poziomie mentalnym są polacy.

Jedynym tematem jakim mogą rozmawiać to kwestia nakrętki przyczepionej do butelki, bo to wydaje nam się że rozumiemy bo zauważyliśmy że kiedyś korek można było zdjąć a teraz sprawia to hipotetyczny dyskomfort.

Nikt nie rozmawia, dlaczego mieliśmy inflacje, czemu kredyty są drogie, czemu podatki są takie wysokie, czy powinniśmy dopłacać do rowerów elektrycznych po 5k i tak
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): A mi się podoba.

Można sobie bez problemu zamknąć butelkę (czasem i otworzyć, zależnie od implementacji przez firmę) jedną ręką.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie mam problemu z nakrętkami, uważam że od strony technicznej jest to dobre rozwiązanie. Natomiast w-----a mnie niemiłosiernie, że UE zajmuje się takimi gównami a nie realnymi problemami zwykłych ludzi.
  • Odpowiedz