@mirko_anonim "średnia krajowa to ponad 8k + rynkiem intereują się głównie młodzi więc peak zarobków",
Nie wiem skąd ten pomysł, że młodzi to peak zarobków. Peak osiąga się koło 40stki. Nie mówiąc już o tym, że młodzi ludzie są najbardziej poszkodowani w gorszych okresach gospodarki.
@mirko_anonim: będąc facetem nie mając mieszkania/domu na własność (przepisana na ciebie) to trochę poniżające dla chłopaka że musi być z kimś żeby go było na coś stać xDDDDD jak mozna być facetem i nie mieć nic swojego tylko na spółek z kimś.... ręce opadają serio ręce opadają....
Jeśli w twoim życiu nastąpi rozwód a to jest prawdopodobne wtedy dzielicie 50 m2 na 2 xDDDD rozumowanie dzisiejszego społeczeństwa mnie przeraża (osobiście
1. Jest masa singli których stać na kredyt
2. To że cię stać na kredyt nie gwarantuje że znajdziesz partnera albo partnerkę
Nie wiem skąd ten pomysł, że młodzi to peak zarobków. Peak osiąga się koło 40stki. Nie mówiąc już o tym, że młodzi ludzie są najbardziej poszkodowani w gorszych okresach gospodarki.
źródło: temp_file4765089325356547416
PobierzJeśli w twoim życiu nastąpi rozwód a to jest prawdopodobne wtedy dzielicie 50 m2 na 2 xDDDD rozumowanie dzisiejszego społeczeństwa mnie przeraża (osobiście