Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
w jakiej pracy będzie tak fajnie i śmiesznie jak w technikum bylo 10 lat temu? k---a ja nie daje rady niespełniony jestem życiowo, zawodowo, gierkowo i socjalnie. nic nie mam z życia tylko żyć, zryc, pracować, srac i spać. wracam do domu to biorą dłuższą droga żeby się przejść po mieście i wracam po godzinie z typowymi najtańszymi zakupami z biedry. w domu schorowana otyla matka co już nie daje rady wyjść z domu ale przynajmniej gotuje. komputer też słaby na lepszy gry. chciałem psa to by ktoś musiał wyjść z nim 3x to już nie chce bo by cierpiał i sikał po domu. autentycznie liczyłem na trzecią wojnę żeby cos namieszała i wymusiła. może bym umarł może bym sobie życie na nowo ułożył? na takim dnie już jestem ze w ten sposób myślę. najlepsze lata już chyba za mną grania w gry i gadania z kolegami z klasy co tam w internecie slychac. nie ma ich nawet już po co zaczepiać na Facebooku to ułożeni ludzie są i bym im tylko humor zepsuł . panie daj spokój...
#zalesie #pracbaza #depresja

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: powiedzmy że jako monter, szczególnie jak trafisz na w miarę młodą ekipę. Tylko widzę że nie dasz rady, bo wyjście z psem jest problemem, ale jednak chciał byś go mieć. Więc wyjazd na 2-3-5 dni to była by największa życiowa wycieczka. I to jeszcze z obcymi
  • Odpowiedz