✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jak aktualnie zabezpieczacie się przed #koronawirus? Wiem, że każdy chce już zapomnieć o #pandemia, lockdowny były organizowane dość bezmyślnie, a #szczepionki są mniej skuteczne i bezpieczne niż zakładano/komunikowano (dlatego odpuściłem boostery), ale od niedawna jest pewien wzrost, a badania pokazują, że każda infekcja to wzrost ryzyk zdrowotnych, prawdopodobnie uszczerbek na IQ, i być może chroniczne problemy z samopoczuciem. Skuteczne maski są niewygodne.
Może jakieś spraye ochronne do nosa i ust z ektoiną albo koloidalnym srebrem/miedzią?
To pewnie #niepopularnaopinia na Wykopie, ale przecież do 2030 z tymi reinfekcjami będziemy mieć schorowane społeczeństwo :(
@mirko_anonim Nie zabezpieczam się i mam to gdzieś. Wystarczyło mi pandemii, lockdownów i szczepionek. Jeśli chcesz, to noś maski i spryskuj się sprayami, ale ja nie mam zamiaru wracać do tego szaleństwa.
Ja omijam durne komentarze o covidzie, m.in. na wykopie. O grypie nikt nic nie pisze, a też może mocno poskładać, więc wszelkie przejmowanie się covidem to stawanie się przygłupem pokroju grzesiowskiego. Ten temat można co najwyżej wyśmiać, ale przejmowanie się to głupota.
@mirko_anonim: Jestem trzykrotnie zaszczepiony, więc w teorii forsowanej przez mainstream jestem już zabezpieczony do końca życia (dwie dawki i trzecia cementująca) oraz nie jestem w grupie ryzyka (młody wiek i brak chorób "współistniejących"), więc mam na to wywalone. Gdybym wiedział wtedy jakim wariactwem będzie ta cała pandemia to bym nawet się nie szczepił. Nie zmienia to jednak faktu, że odnoszę wrażenie jakby znowu zaczynano forsować kolejną pandemię COVID-19, tym bardziej,
@smellydog: Śmierć wujka na COVID-19 na początku pandemii (kilka miesięcy przed pierwszymi szczepionkami) i bardzo ciężkie przechorowanie przez jego dzieci. Później dopiero dowiedziałem się o ich chorobach współistniejących o podłożu genetycznym.
Jak aktualnie zabezpieczacie się przed #koronawirus? Wiem, że każdy chce już zapomnieć o #pandemia, lockdowny były organizowane dość bezmyślnie, a #szczepionki są mniej skuteczne i bezpieczne niż zakładano/komunikowano (dlatego odpuściłem boostery), ale od niedawna jest pewien wzrost, a badania pokazują, że każda infekcja to wzrost ryzyk zdrowotnych, prawdopodobnie uszczerbek na IQ, i być może chroniczne problemy z samopoczuciem. Skuteczne maski są niewygodne.
Może jakieś spraye ochronne do nosa i ust z ektoiną albo koloidalnym srebrem/miedzią?
To pewnie #niepopularnaopinia na Wykopie, ale przecież do 2030 z tymi reinfekcjami będziemy mieć schorowane społeczeństwo :(
#covid #covid19 #szczepionka #szczepienia #farmacja #medycyna #farmakologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: download
PobierzIle razy miałeś/aś Covida?
O grypie nikt nic nie pisze, a też może mocno poskładać, więc wszelkie przejmowanie się covidem to stawanie się przygłupem pokroju grzesiowskiego.
Ten temat można co najwyżej wyśmiać, ale przejmowanie się to głupota.