Aktywne Wpisy

tomwick55 +61
Przekaz kibiców Legii Warszawa do piłkarzy po meczu w Gdyni, który był 11 spotkaniem z rzędu bez zwycięstwa
#legia #mecz #ekstraklasa #pilkanozna #kibice
#legia #mecz #ekstraklasa #pilkanozna #kibice

centerario +66
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dowiedziałam się że też mu się podobałam... ale przypadkiem, chwilę potem jak zaczęłam na maksa korzystać z akademickiego życia i stałam się raczej wyzwolona. Wiec się minęliśmy że tak powiem,
@Pralko-suszarka: masz jakieś źródło, że teraz ludzie poznają się w necie? Bo poza wykresem bez źródła (z USA) z incelwiki nic nie wiadomo jak się ludzie poznają a sam po otoczeniu wiem że głównie na żywo
─────
@miko24: Ciekawi mnie jedno - czy po "wyzwoleniu" przestał Ci się podobać?
@miko24: xd
@ksiaze_z_bajki: nie w tym rzecz. Wcześniej byłam "szarą myszką" i taka mu pewnie pasowałam. A on się dowiedział o moim maratonie ONSów i mu raczej przeszło.
To ilu uczestników wzięło udział w tym maratonie?
@ksiaze_z_bajki: tzn faktycznie uprościłam odpowiedź stwierdzając że tematu później nie było.
Więc odpowiadając - tak, nadal mi się podobał, mimo zdobytych "doświadczeń"
@mistejk: myślę że nie można tak uogólniać. U mnie tak to faktycznie zadziałało
Co do uczestników - nie miałam na myśli niczego grupowego, a bardziej intensywność. Bo od 0 do 10 "na liczniku" przeskoczyłam w ciągu niecałego miesiąca.
@mirko_anonim: Nie mówię, że wszyscy się tak poznają, ale tendencja jest wzrostowa. Wystarczy zobaczyć historię wzrostu popularnośc apek randkowych. Co raz więcej ludzi się tam przenosi.
@mistejk Takie odreagowanie to u pań stosunkowo (nomen omen) częsta reakcja na rozstanie. Najciekawsze przypadki jakie miałem okazję poznać to zerwane zaręczyny, zarówno przez niedoszłego męża, jak i nieskonsumowaną pannę młodą.
@miko24: Czyli przebieg trzycyfrowy xd