Nie pytam, czy wam się podobają czy nie, bo wiadomo że to brzydkie cholerstwo jest, co widać po komentarzach - ciężko przejść obok takiej kichawy obojętnie. Ale czy z góry uznajecie kobietę z takim nosem za nieatrakcyjną, z nikłymi szansami na spodobanie się komukolwiek, przyciągnięcie wyglądem do siebie i odrzucacie ją?
Mam podobny nos (no może ciut mniejszy, ale serio ciut ciut) i zawsze był on moim największym kompleksem do tego stopnia, że mrozi mnie, jak ktoś w rozmowie wspomni o jakimkolwiek nosie, a sama nie wypowiadam na głos zdania np. "swędzi mnie nos" itd., żeby tylko nie zwracać na niego uwagi. Ogólnie nie jestem raczej atrakcyjna, a nawet uważam, że nie dosięgam przeciętnej i w dużej części moim zdaniem to kwestia właśnie nochala. Jednak zawsze miałam ambicje i marzenie, żeby po prostu zaakceptować tę wadę i zdystansować się do niej, bo do tej pory operacja nosa do mnie nie przemawiała i zawsze łudziłam się, że może i bez niej komuś się spodobam. No ale chyba to nie działa. xD Ostatnio myślę coraz częściej o zaoszczędzeniu na nią, tylko generalnie szkoda mi takich pieniędzy i wewnętrznie frustruje mnie wydawanie na to hajsu, gdy jest tyle ciekawszych rzeczy wartych zainwestowania. :(
Zazdroszczę ludziom tak pewnym siebie, że nie wstydzą się swoich nawet największych mankamentów. Jak oni to robią?!
@mirko_anonim: bez zdjęcia ciężko powiedzieć jako różowa napiszę, że niektórym osobom taki nos może pasować, jeśli mają odpowiednie proporcje twarzy i też nie ma co się za bardzo sugerować opiniami na wykopie, tu nawet modelki mogą otrzymać niskie noty dziewczyna z tiktoka nie wygląda na taką, co by miała problemy ze znalezieniem kogoś, nawet jeśli to ustawione XD
Anonim (nie OP): Mam podobny nos i bardzo go lubię. I u siebie i u innych podoba mi się kiedy ktoś ma coś oryginalnego, nietypowego. Byłoby bardzo nudno gdyby wszyscy byli tacy sami jak klony, a tak masz coś ciekawego w sobie, co Cię wyróżnia. Oczywiście są zawsze granice, ale ten nos laseczki z nagrania jest akurat super. Jak się komuś nie podoba to trudno, nigdy nie zadowolisz wszystkich, są przeróżne
@mirko_anonim daj spokój, szkoda pieniędzy na operację, lepiej spodobać się komuś takim jakim się jest, a nie przerobionym, przynajmniej masz w sobie coś niestandardowego, co np. mnie się podoba w obliczu instagramowych klonów
dziewczyna z tiktoka nie wygląda na taką, co by miała problemy ze znalezieniem kogoś, nawet jeśli to ustawione XD
Myślę, że tu robotę robi pewność siebie, która pociąga, dlatego to podziwiam, zazdroszczę i uważam, że jest to super i powinno się dążyć do takiego stanu! (ale nosa uznać, że ładnego nie mogę. No po prostu nikt mi nie wmówi, że może on komuś pasować i że
Co myślicie o dużych i garbatych nosach u kobiet jak w tym wpisie? https://wykop.pl/wpis/77353457/p0lka-blackpill-logikarozowychpaskow-przegryw-szar
Nie pytam, czy wam się podobają czy nie, bo wiadomo że to brzydkie cholerstwo jest, co widać po komentarzach - ciężko przejść obok takiej kichawy obojętnie. Ale czy z góry uznajecie kobietę z takim nosem za nieatrakcyjną, z nikłymi szansami na spodobanie się komukolwiek, przyciągnięcie wyglądem do siebie i odrzucacie ją?
Mam podobny nos (no może ciut mniejszy, ale serio ciut ciut) i zawsze był on moim największym kompleksem do tego stopnia, że mrozi mnie, jak ktoś w rozmowie wspomni o jakimkolwiek nosie, a sama nie wypowiadam na głos zdania np. "swędzi mnie nos" itd., żeby tylko nie zwracać na niego uwagi. Ogólnie nie jestem raczej atrakcyjna, a nawet uważam, że nie dosięgam przeciętnej i w dużej części moim zdaniem to kwestia właśnie nochala. Jednak zawsze miałam ambicje i marzenie, żeby po prostu zaakceptować tę wadę i zdystansować się do niej, bo do tej pory operacja nosa do mnie nie przemawiała i zawsze łudziłam się, że może i bez niej komuś się spodobam. No ale chyba to nie działa. xD Ostatnio myślę coraz częściej o zaoszczędzeniu na nią, tylko generalnie szkoda mi takich pieniędzy i wewnętrznie frustruje mnie wydawanie na to hajsu, gdy jest tyle ciekawszych rzeczy wartych zainwestowania. :(
Zazdroszczę ludziom tak pewnym siebie, że nie wstydzą się swoich nawet największych mankamentów. Jak oni to robią?!
#pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #wielkinos
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
jako różowa napiszę, że niektórym osobom taki nos może pasować, jeśli mają odpowiednie proporcje twarzy
i też nie ma co się za bardzo sugerować opiniami na wykopie, tu nawet modelki mogą otrzymać niskie noty
dziewczyna z tiktoka nie wygląda na taką, co by miała problemy ze znalezieniem kogoś, nawet jeśli to ustawione XD
Moim zdaniem najlepsza opcja jest taka:
1. Próba zaakceptowania obecnego stanu rzeczy.
2. Nie udało się? Operacja.
Myślę, że tu robotę robi pewność siebie, która pociąga, dlatego to podziwiam, zazdroszczę i uważam, że jest to super i powinno się dążyć do takiego stanu!
(ale nosa uznać, że ładnego nie mogę. No po prostu nikt mi nie wmówi, że może on komuś pasować i że