Aktywne Wpisy

vladi_putin +318
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz
WielkiNos +216
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dlaczego kobiety są tak kłamliwe? Spotykałem sie z pewna dziewczyna pol roku, na poczatku luzna relacja po jakis 5 miesiach stwierdzilismy że przechodzimy do zwiazku. Nie minął miesiąc czasu a ona wyskakuje z tekstem że nei nadaje się do związku. W ten weekend widze jak już z innym 'kolega' jest na jedzeniu. Gdzie tu sens ? Gdzie logika? A może ja popełnilem jakiś blad?
#logikarozowychpaskow
#zwiazki
#logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
·
w takich sytuacjach zawsze dodawaj sobie w myslach ze chodzi tylko o ciebie i wszystko bedzie miało sens.
@mirko_anonim: Skoro po tak krótkim czasie już jest inny, to znaczy że:
1) ta decyzja dojrzewała już jakiś czas i dziewczyna zachowała się jak nie dorosły, skoro nie komunikowała problemów
2) zdradziecka ku$wa ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim po tym można przestać czytać
Czyli pato.