Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego kobiety są tak kłamliwe? Spotykałem sie z pewna dziewczyna pol roku, na poczatku luzna relacja po jakis 5 miesiach stwierdzilismy że przechodzimy do zwiazku. Nie minął miesiąc czasu a ona wyskakuje z tekstem że nei nadaje się do związku. W ten weekend widze jak już z innym 'kolega' jest na jedzeniu. Gdzie tu sens ? Gdzie logika? A może ja popełnilem jakiś blad?

#logikarozowychpaskow
#zwiazki
#logikaniebieskichpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Wszystko jest jasne i w sumie odpowiedzialnie się zachowała - skończyła związek z tobą bo jest świadoma że nie nadaje się w tym momencie do związku i chce się wyszaleć i poszła w tango z innymi - raz jeden kolega, raz drugi, raz trzeci, raz trzej na raz, te sprawy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim spróbowała związku i zrozumiała że woli luźne relacje bez deklaracji. Wg mnie nie jest kłamliwa bo Ci to powiedziała zamiast kryć się z tym i udawać że jest z Tobą w związku. Możliwe że woli spotykać się z kilkoma na raz a związek to deklaracja wyłączności z której zrezygnowała.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): No po prostu nie wyszła Ci relacja. Skoro 5msc nie było ognia i motyli to czego sie spodziewałeś? Ze po sztucznych deklaracjach nagle dozna oslnienia i zacznie planować z tobą przyszłość? Raczej z desperacji sie zgodziła, a teraz znalazła mniej zdesperowany plan. Graliście uczciwie, oboje klamaliscie

·
  • Odpowiedz
A może ja popełnilem jakiś blad?

@mirko_anonim: Skoro po tak krótkim czasie już jest inny, to znaczy że:
1) ta decyzja dojrzewała już jakiś czas i dziewczyna zachowała się jak nie dorosły, skoro nie komunikowała problemów
2) zdradziecka ku$wa ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz