Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć, niedawno skończyłem 28 lat. Ze względu na prace typowo biurową, brakuje mi aktywności fizycznej. Chciałbym coś z tym zrobić zanim będzie za późno. Myślałem o graniu w piłkę. Ostatni raz grałem w liceum, nie byłem dobry, ale też nie byłem jakiś wybitnie słaby. Zawsze lubiłem grać na wf w nożną, kosza czy tam siatkę. Czy w takim wieku opłaca się coś jeszcze próbować? Oczywiście nie chodzi mi tu o „karierę” piłkarza XD Ale fajnie byłoby móc znowu pobiegać za piłką, tak dla siebie, żeby coś się poruszać. Idealnie byłoby w jakiejś drużynie która regularnie trenuje, tutaj nawet nie mówię żebym zaraz grał w 1 składzie w spotkaniach ligowych, a jedynie mógł z nimi potrenować. Czy mamy tutaj może mirków którzy grają w zespołach z niższych lig i mogliby opowiedzieć coś więcej? Przyjmujecie ludzi z „ulicy”, opłacacie jakieś składki itd?

#pilkanozna #anonimowemirkowyznania

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Myślę że będzie Ci ciężko. Spróbuj najpierw wkręcić się do jakiejś grupy na orlik i z nimi pokopać. Jak okrzepniesz zawsze możesz iść nawet do tej głupiej A klasy i z nimi trenować. Z treningu nikt nie powinien Cię wyganiać i nic to nie kosztuje.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja kiedyś próbowałem wkręciłem się nawet do młodszych, byli spoko, ale spontanicznie ustawiali terminy męczy, często to nie współgrało z moją pracą. Teraz chłop se pływa i jeździ rowerem samotnie i jest git xd

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz