Aktywne Wpisy

francuskie +11
Paliwo 3x taniej niż w Polsce, na każdym przejściu dla pieszych liczniki czasu albo smutna buźka, jeśli nie można przechodzić. Gdzie tak fajnie? To Kazachstan, który odwiedziliśmy kilka dni temu w ramach kolejnej wyprawy.
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
źródło: kaza
Pobierz
kapazgon +2
Moim ukrytym marzeniem jest zjedzenie makaronu z dużą ilością pieprzu, czosnku, cebulki czerwonej i zielonej, sosem ostrygowym, sojowym i sałatą. Kocham czosnek, cebulkę i wszystko co jest soft pikantne. ( ͡° ᴥ ͡°)

Zmywarka Amica (nowa, wolnostojąca) wydaje specyficzny dźwięk - mógłbym go określić jako ciche, cykliczne wycie (brzmi jakby duch z kreskówki próbował kogoś przestraszyć ;)). Nie jest to głośny dźwięk, nie jest słyszalny przez cały czas, tylko w niektórych cyklach mycia. Ma zmienne natężenie - nasila się, osiąga peak, cichnie i zanika, ponownie nasila się itd.. Brzmi jak dźwięk jakiegoś elementu, który wchodzi na obroty, więc najpierw obstawiałem ramiona zraszaczy, ale popróbowałem z ich blokowaniem i demontażem, a dźwięk pojawiał się nadal. Teraz obstawiam, że to dźwięk pompy myjącej, ale nie mam pewności. Zanim zacznę przygodę z gwarancją i serwisem, chcę się upewnić, że to nie jest jakiś banał lub "this not a bug, this is a feature";) Ogólnie dźwięk nie jest głośny, ale jest tego typu, że jest przenikliwy i ja go słyszę siedząc w sąsiednim pomieszczeniu. Miał ktoś do czynienia z czymś takim? To normalne w Amicach, czy coś jest nie tak?
#agd #zmywarki #amica
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim