Aktywne Wpisy
wujek_zla_rada +1360
Jak cwaniak i oszust używa portalu wykop.pl do niszczenia konkurencji a pelikany łykają.
tldr:
1. nunek zleca stworzenie plagiatu sklepu z olejkami
2. nunek kupuje konta, lajki, zakłada kolejne strony, zleca pozycjonowanie, tworzy grupy na fb i placi za fejk konta by się tam zapisywały - wszystko by promować swój nowy sklep z olejkami
3. nunek zaczyna niszczyc konkurencje, na allegro się nie udaje bo kasują mu komentarz to próbuje na wykopie.
tldr:
1. nunek zleca stworzenie plagiatu sklepu z olejkami
2. nunek kupuje konta, lajki, zakłada kolejne strony, zleca pozycjonowanie, tworzy grupy na fb i placi za fejk konta by się tam zapisywały - wszystko by promować swój nowy sklep z olejkami
3. nunek zaczyna niszczyc konkurencje, na allegro się nie udaje bo kasują mu komentarz to próbuje na wykopie.

źródło: 1000005392
Pobierz

A znasz przypadek jakiegoś skutecznego bojkotu konsumenckiego poza piwem Bud Light?
A czemu mam nie brać darmowych nadgodzin? i tak nie mam co robić po pracy.
A czemu mam nie harować za 3k? Mi tyle wystarczy.
A czemu mam nie głosować na PIS/PO? Przecież i tak nie mieszkam
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
jak chcesz to bierz darmowe nadgodziny i haruj za 3k, ja nie będę brał bo nie mam takiej potrzeby, a zarobić potrafię trochę więcej, za to mam potrzebę zamówienia sobie czegoś do jedzenia
Jak kogoś stać na mieszkanie za 20k/m2 to czemu ma nie kupować? Bo w innym kraju kupiłby taniej? Nie chcesz to nie kupuj nikt Cie nie zmusza
Lepsze wursty idzie zjeść w de za 5-6 euro