Aktywne Wpisy
Mysteriouss +44
Napiszę coś niepopularnego, ale według mnie w pełni prawdziwego o karierze Lewandowskiego i dlaczego śmieszy mnie to zdziwienie dziennikarzy i całego środowiska, że transfer do Chicago Fire g---o kogo obchodzi w Polsce, a tym bardziej na świecie.
Bo Jego wizerunek, który konsekwentnie budował był po prostu do bólu przezroczysty. Do granic możliwości. Jego kariera opierała się na świetnej grze i jak najmniejszym utożsamianiu się z kibicami poza reprezentacją. A nawet w Polsce
Bo Jego wizerunek, który konsekwentnie budował był po prostu do bólu przezroczysty. Do granic możliwości. Jego kariera opierała się na świetnej grze i jak najmniejszym utożsamianiu się z kibicami poza reprezentacją. A nawet w Polsce

A taka była ogólnonarodowa radość, że te śmierdziele z Katowic zagrają w eliminacjach do LKE zamiast skutecznej Legii Papszuna. Typowy zespół jednego sezonu. Nie zdziwię się jak te kapcie spadną z ligi.
#mecz
#mecz

Czy jak dziewczyna w wieku dwudziestu kilku lat jest w miarę szczupła, a jej matka jest gruba, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że ona też będzie gruba?
#zwiazki #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czy też będzie gruba?
Co ty pieprzysz, wystarczy nie żreć jak świnia i sylwetka normalna się utrzyma
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
──────────────
@mirko_anonim: dopiero 10:00, a wiem ze to najbardziej bzdurna rzecz którą dziś przeczytam.
moim zdaniem, paradoksalnie to czy twoja dziewczyna się zapuści zależy głownie od ciebie. jeśli będziesz (w jej oczach) wart tego, by dbała dla ciebie o sylwetkę, to raczej o nią zadba
@czescmampytanie: prawda, tylko ile realnie jest przystojniakow w Polsce? Ponizej 10% strzelam, wiec znaczna wiekszosc facetow bedzie miala zony, ktore o siebie po slubie totalnie nie dbaja.
@czescmampytanie: tez to potwierdzam po swoim otoczeniu