Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
dkrr +59
#f1 pan Borowczyk właśnie powiedział że Hamilton tak czuje opony że jakby przejechał po orzechach to by wiedział czy to były włoskie czy laskowe, pozdrawiam xD

#patodeweloperka #sasiedzi #prawo Mam kopniętego sąsiada, który od jakiegoś czasu nęka mnie, twierdząc, że hałasuję w jego mieszkaniu chodząc po schodach i trzaskając szufladami w kuchni. Sąsiad kupił mieszkanie 15 lat po jego oddaniu, nikt kto wcześniej tam mieszkał nie narzekał na nas. Nasze mieszkania dzieli ściana nośna budynku, schody są drewniane, czasem zaskrzypią, bo jak to drewniane schody pracują przy zmianie wilgotności i temperatury. Szufladami nie trzaskam, generalnie wstaję po 7 a kładę się po 22, muzyki nie puszczam, telewizora nie mam. W mojej sypialni wygłuszyłem ściany, a śpię i tak w stopperach, bo niedawno oddano obwodnicę i jest głośno. Powiedziałem mu, że jeśli ma problem z hałasem, to niech sobie wygłuszy, tak jak ja to zrobiłem, typ twierdzi, że dlaczego on ma tracić na powierzchni mieszkania i że to ja mam wyciszyć moje schody, szuflady i wszystko. Zaczął mnie też straszyć sądem. Powiedziałem typowi, by zatem zwrócił się do dewelopera z pretensjami i przestał mnie nękać bo możemy się tam spotkać. Miał ktoś do czynienia z takimi typami? Podkreślam, nie jestem winny dziadowskiej konstrukcji bloku, dodatkowo sam regularnie słyszę hałasy, bo niosą się z 5 kondygnacji budynku przez tą nieszczęsną ścianę nośną. Zna ktoś dobrego prawnika w Krakowie kto taki temat ogarnie?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A bardziej serio to ja bym takiemu puścił jakąś starszą płytę Vadera tak na 120 decybeli. Od razu przestałyby mu szuflady przeszkadzać
@mirko_anonim: po prostu bardziej slychac kiedy wydajesz za taka chate pewnie z milion zlotych xD
Sprzedaj to i wyprowadz sie w lepsze miejsce.