Anonim (nie OP): śmieszą mnie ci, co wątpią, że ktoś ładuje 100 k złotych w intel. Ja mam 500k zł załadowane w nieznaną szerzej spółkę biotechnolgiczną. Nauczcie się, że 100k pln to teraz nic. Przeciętne mieszkanie kosztuje milion. Dlaczego ktoś ma nie inwestować 100k zł w bezpieczną spółkę technologiczną jak Intel?
@mirko_anonim: bedzie taniej, musza przeciez wywalic SL tych co zaladowali sie teraz na longi. Ja bym podzielil kase na pakiety i co np tydzien kupowal bym jeden pakiet
Anonim (nie OP): ty dodawać nie umiesz. Nieruchomość to słaby biznes w porównaniu do akcje, ale komu ja tłumaczę, jak ty danych nie pojmujesz na palcach liczonych typuję. Change my mind że umiesz dodawać i porównywać stopy zwrotu to podyskutuję, póki co baitujesz.
Ładuję dzisiaj 100K PLN w INTC. Taniej nie będzie, a Intel zawsze odbijał po ogłoszeniu zwolnień xD
#gielda #intel
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
────────────────────
kupię apple na procesorku M na złość
ps postuje to z androida na ARM
źródło: 1000009738
Pobierz@mirko_anonim: bedzie taniej, musza przeciez wywalic SL tych co zaladowali sie teraz na longi. Ja bym podzielil kase na pakiety i co np tydzien kupowal bym jeden pakiet
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────