✨️ Obserwuj #mirkoanonim siemanko mirki, sytuacja jest niewyraźna, jutro po raz pierwszy od jakichś 10 lat będę jechał sam pociągiem, gdzie najlepiej kupić bilet? kasa, konduktor, czy są jakieś apki? kurcze, nie lubię pkp, a muszę jechać #pkp
@mirko_anonim @De_Fault normalnie przez stronę PKP zawsze kupuje i nigdy nie miałem z tym problemów, potem pobierasz pdf z biletem na telefon i jak przechodzi konduktor to przybliżasz na kod, jasność na maxa i skanuje normalnie
@OlekAleksander @TypowyDaltonista: a jest coś co tam można zrobić źle? Np. wsiąść nie do tego pociągu co trzeba.. latałem samolotami ale mam wrażenie że na dworcach to panuje większy bałagan i pośpiech.
@De_Fault jest dokładnie jak ma lotniskach tylko prościej, wchodzisz do dworca, znajdujesz swój pociąg po numerze z biletu i patrzysz który peron i tor, potem idziesz na odpowiednie miejsce i czekasz aż przyjedzie, na drzwiach wagonów są wyświetlacze z napisaną relacją i numerem pociągu, naklejki z numerami wagonu, wchodzisz do swojego wagonu, znajdujesz swój numerek i siadasz. Nic trudnego, raz mi się zdarzyło pomylić przy zakupie biletu, to przejechałem się pierwszą
@mirko_anonim nie jedz, możesz nie dać rady sam taką wyprawę przeżyć. Zostań w domu albo wynajmnij przewodnika byle był choć ciut bystrzejszy od ciebie.
siemanko mirki, sytuacja jest niewyraźna, jutro po raz pierwszy od jakichś 10 lat będę jechał sam pociągiem, gdzie najlepiej kupić bilet? kasa, konduktor, czy są jakieś apki? kurcze, nie lubię pkp, a muszę jechać #pkp
@mirko_anonim: XXI wiek, przez Internet, później pokazać na telefonie (⌐͡■͜ʖ͡■)
siemanko mirki, sytuacja jest niewyraźna, jutro po raz pierwszy od jakichś 10 lat będę jechał sam pociągiem, gdzie najlepiej kupić bilet? kasa, konduktor, czy są jakieś apki? kurcze, nie lubię pkp, a muszę jechać #pkp
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: XXI wiek, przez Internet, później pokazać na telefonie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)