Aktywne Wpisy

#primemma @MarcelinaM85 miał piękny pogrzeb
źródło: image
Pobierz
KRogala2512 +5
Czy mamy tu mnóstwo botów, czy społeczeństwo jest tak głupie?
Za każdym razem gdy się pojawia temat energetyki, to powtarzane są te same brednie jakoby oze było najdroższym źródłem energii. Serio ludzie w to wierzą? Przecież to można w prosty sposób policzyć ile kosztuje budowa 1MWp farmy w Polsce, ile taka farma produkuje prądu rocznie i ile kosztuje ekwiwalent węgla do elektrownii.
Oczywiście padają argumenty - a co jak nie świeci? a co
Za każdym razem gdy się pojawia temat energetyki, to powtarzane są te same brednie jakoby oze było najdroższym źródłem energii. Serio ludzie w to wierzą? Przecież to można w prosty sposób policzyć ile kosztuje budowa 1MWp farmy w Polsce, ile taka farma produkuje prądu rocznie i ile kosztuje ekwiwalent węgla do elektrownii.
Oczywiście padają argumenty - a co jak nie świeci? a co

@mirko_anonim: pro tip, nie musisz szukać w swoim wieku.
Sam mam 32 i było dla mnie szokiem jak odkryłem jak duże powodzenie mam w zakresie 20-25. Bardzo wiele kobiet, jak ma na myśli poważny związek to szuka żeby facet był trochę starszy i stabilny. Myślę że spokojnie mógłbyś szukać wśród 30'stek.
Komentarz usunięty przez moderatora
Najwięcej (takich mocno udanych) randek zaliczyłem w przedziale 22-24. Wielokrotnie słyszałem test że do 10 lat to spoko
Hihi, oczekujesz, że w miarę normalna, stabilnie psychiczna dziewczyna 30+ nie ma dzieci? Czy na pewno nie masz problemów z głową?
nie jest Samotno Madko Szukajonco Spąsora na tinderze
@PoznanskaSzneka: tym bardziej, ze dla wielu 30+ bedzie mocno poza widełkami bo one raczej też już celuja w młodszych, a nie gości po 40. dla kobiety 35 lat będzie już za stary i jego realną grupą docelową sa kobiety 40-45