Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#nwo #demografia #kryzys
Matka mego ojca wydała go na świat level 22. Matka matki - 19. Ja urodzon gdy: ona 25, on 29. Moje przyjdą pewnie jeszcze później, z wyboru i nie odczuwam z tego tytułu żadnych emocji. Spadek współczynnika demograficznego wynika ze zmieniających się czasów, norm społecznych i priorytetów życiowych ludzi. Czy niski wsp. demograficzny to wystarczająca przesłanka do sprowadzania hurtem kakaowych inżynierów i śniadych doktorów? Kompletnie nieuzasadnione krytyczne błędy w myśleniu osób decyzyjnych, albo celowy zabieg, który ma do czegoś doprowadzić. Do czego? Nie wiem, ale się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:

Czy niski wsp. demograficzny to wystarczająca przesłanka do sprowadzania hurtem kakaowych inżynierów i

Masz hodowlę chomiczków. Słabo im idzie. Ściagasz syryjskie bo silne i płodne.
Teraz hodowla rusza na całego.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Dziwnym trafem lewicowe środowiska są przeciwne tradycyjnym wartościom i degrengoladzie oraz dziwnym też trafem takie środowiska są sponsorowane przez rosyjskie wpływy (nie tylko w Polsce, w DE też było sporo afer). To proces długotrwały ale skuteczny.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
  • Odpowiedz
@takJakLubimy: masz akwarium z rybkami. Więcej rybek ci zdycha niż się mnoży więc do kupujesz nowe rybki które także się nie reprodukują(dzietność imigrantów spada w kolejnych pokoleniach do poziomu niższego niż 2.0. i tak w niektórych akwariach od 50 lat...
  • Odpowiedz
Czy niski wsp. demograficzny to wystarczająca przesłanka do sprowadzania hurtem kakaowych inżynierów i śniadych doktorów?

@mirko_anonim: Oczywiście, że nie tylko trzeba być świadomym konsekwencji, któe 90% społeczeństwa by nie zaakceptowało.
  • Odpowiedz