Aktywne Wpisy

zazdrosny +32
często też pytacie mnie w wiadomościach skąd się wzięła moja klaustrofobia to odpowiedź znajduje się w załączonym obrazku (tak mnie się wydaje), a tak mnie się wydaje ponieważ znam tę historię od rodziny. a było tak, że jak miałem wbity ten 3/4lvl to poszedłem z rodzeństwem do makdonalda i zacząłem zjeżdżać na tej kopiącej prądem zjeżdżalni i podobno skrzyżowałem nogi podczas jazdy i kolana mi utknęły w rurze, że się zaklinowałem. podobno
źródło: obraz_2026-05-28_195559164
Pobierz
WolnyBLN +96

#paryz2024
Polska zdobyła tylko jeden złoty medal. Ostatnio tak źle było w 1956r w Melbourne, gdy... konkurencji olimpijskich było dwa razy mniej. Możecie mi wyjaśnić z czego się ci wszyscy ludzie tak cieszą? Przecież to jakaś katasftrofa!
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: dasz radę dzisiaj zasnąć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Inny przykład, mentalnie polak to kacap uzależniony od nadzoru pana (byle jakiego), ale każdemu wydaje się że jest wolnym i walecznym potomkiem husarzy który "walczy" o swoje "prawa" (głównie do bycia rytym w odbyt bez mydła przez tzw "państwo").
Te ćwoki nawet po przewrocie majowym siedziały cicho i sobie sanacja spokojnie rządziła do września 1939 roku (pewnie rządziłaby dłużej gdyby nie druga wojna światowa) xD