Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim ona chciała randek z twojej inicjatywy, bardzo możliwe że planowania i relacji. Ty cieszyłeś się z intymności.

Intymność dla lasek obecnie nic nie oznacza. Może iść do łóżka na 2 randce, albo po 10 min kawy. Ważny jest cel któremu to ma służyć. Nie rozumiesz albo nie znasz celu - nie wpiszesz się w niego - przegrałeś.

Trochę desperatka ta dziewczyna, ale w okolicach 30 tak bywa.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: trzeba było przeprosic i powiedzieć że nie wiedziałeś, że to takie dla niej ważne.
Chyba masz już straszne dużo starokawalerskich nawyków.
Jak to Kazik śpiewał "nie ma miłości bez pokory"
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie dogadaliście, ona nie dała w porę znać, że to dla niej ważne, a ty z kolei się nadąłeś, że nie będziesz przepraszał zamiast pociągnąć temat jak sobie radzić z takimi sytuacjami w przyszłości i jak widzicie wasze spotkania w przyszłości. Zamiast tego się poobrażaliście na siebie, nie potrafiąc rozmawiać (i tak, twoje zagadanie o głupoty, jeśli tak wyglądało, też sprawiało wrażenie sfochowanego). Oboje udání.

Jak często można jeździć na
  • Odpowiedz
nie zawsze

@lexico: ale jest to możliwe. Albo chciała się go szybko pozbyć dla innego, albo to jakiś rodzaj tresury i wymuszania na nim posluszeństwa żeby robił co ona chce. Może czeka, aż będzie przepraszał i prosił o powrót ¯\(ツ)/¯ Kto wie, można tylko się domyślać
  • Odpowiedz
@Myszka_: raczej zwyczajnie resztki instynktu samozachowawczego i godności sprawiły, że nie chce brnąć w relację, która będzie powodowała ból, a i tak nie ma jakiejś przyszłości. Dlatego wypomniała mu, że o czymś mało wiele istotnym nie pamiętał, ale problemem nie jest, że zapomniał, a że w ogóle nie przywiązuje do tego wagi. Też poznałem trochę dziewczyn na tinderku i tym poważnie podchodzącym wcale nie trzeba było czegoś dwa razy powtarzać.
  • Odpowiedz
@HansLanda88: że chciało ci się tyle tego pisać. Myśl sobie o mnie co chcesz i przypisuj choroby xD najlepsze jest to, że to ja nigdy nie jestem sama, jestem w wieloletnich związkach, jeden po drugim i nigdy nie musiałam szlajać się po tinderach w poszukiwaniu szczęścia. Każda osoba, która komplikuje proste sprawy tylko na tym traci. Ja ci napiszę co tam się wydarzyło- facet zapomniał o czymś co mogła mu
  • Odpowiedz