mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
23
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
czescmampytanie
@kabotyno: leniwa baba -> wina chłopa xD classic.
427
czescmampytanie
@mirko_anonim: jesteś jej pantoflem z nadchodzącym awansem na beciaka z dead-bedroomem. musisz się i ją ogarnąć, ale ona wtedy prawdopodobnie odejdzie, gdy zobaczy ze próbujesz wyrwać się z roli i nie może już ciebie wykorzystywać.

a co do tego fragmentu że "facet powinien organizować wycieczki" to odpowiedź jej że "kobieta powinna opróżniać jaja regularnie" xD error gwarantowany
306
kuncfot
@mirko_anonim: trafił Ci się, kiepski ale nie najgorszy okaz.
65
vorio
vorio
@mirko_anonim mi się wydaje że to wina podziału obowiązku w XXI wieku, gdzie męskie obowiązki pozostały męskimi, a kobiece dzielimy na pół i w głowie się przewraca

A może to jednak wina spadku popularności tibii
43
meowUwU
meowUwU
@mirko_anonim udawaj ze jest okej ale na boku szukaj innej. A jak nie jestes w stanie szukac na boku innej, bo bedziesz sobie wmawial ze jest okej. To wyruchaj ja ostatni raz i wyjeb za drzwi bo do konca zycia bedziesz sie w------l i po co ci to. Chcesz skonczyc jak beciak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
30
kabotyno
@mirko_anonim Brzmi, jakbyś nie potrzebował "różowej", tylko asystentki do organizacji wakacji i robienia lodów. Jakbyś może sam trochę zainwestował w związek, zamiast tylko narzekać, to może byłoby inaczej? Ale skoro tak ci źle, to może lepiej przestać marnować sobie nawzajem czas.
14
ElPerdedor
@mirko_anonim Panie areczku lodzik na zawołanie jest dla chada, dla pana jest bycie animatorem czasu wolnego
14
A.....s
Ale to ja mam szukac wakacji które ona chce i musi odrzucic 6 ofert które wysle bo jej nie pasują, wcale nie moze sama poszukac bo mi to jest obojetne xD

@mirko_anonim: dlaczego wy sobie takie wybieracie? Kto wam przystawił pistolet do głowy? Jest tyle kobiet lubiących się angażować, kreatywnych, którym sprawia radość robienie niespodzianek...
11
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Tak wygląda większość związków. Laski nie mają ani pieniędzy ani zainteresowań więc co miałyby organizować? Wielkie scrollowanie instagrama? Xd

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
10
4mmc-enjoyer
@mirko_anonim: wszystkie baby takie są, ja trzeci związek i znowu to samo. To jest tak p------e, że potrafię codziennie proponować jej wyjście/spacer cokolwiek, jej się nigdy nie chce, a po jakimś czasie wyskakuje że jej nigdzie nie zabieram xD Mnie już nic nie zdziwi
9
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Dlaczego wy sobie nigdy nie weźmiecie młodszej?
Każdy narzeka na swoją babe a potem się okazuje że ona jest +25 i wszystko jasne

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
8
czescmampytanie
8
akattegotypu
8
k.....a
Co wasze rozowe wnoszą do związku?

@mirko_anonim: moja ostatnia trochę wniosła... i na szczęście nic nie wyniosła. Także bez strat.
7
PanKeks
PanKeks
@kabotyno: ty to czytalas w ogóle ? Jak to on jest animatorem jej czasu i mam podobnie,
6
A.....s
wszystkie baby takie są

@4mmc-enjoyer:

Przestań kłamać! Trzy związki i myślisz że masz prawo wypowiadać się na temat wszystkich
6
RyanWolf
@mirko_anonim: skoro pani twierdzi, ze OBOWIAZKIEM mezczyzny jest organizacja czasu czy czego tam, to otwarcie jej powiedz, ze obowiazkiem kobiety jest robienie galy i przygotowanie posilkow. Nie? No to Ty tez nic nie rob. Na litosc boska, pantoflu, baba zabrania Ci kebaba jesc? Tego jeszcze nie grali...
6
spac_jesc_pracowac
To jest tak p------e, że potrafię codziennie proponować jej wyjście/spacer cokolwiek, jej się nigdy nie chce, a po jakimś czasie wyskakuje że jej nigdzie nie zabieram xD

@4mmc-enjoyer: ja swoją informuję że idę na spacer, na siłkę i pytam czy chce iść ze mną. Wtedy idzie xD
Ale czasami jak jej się baardzo nie chce to nie idzie xD Wtedy idę sam, dla własnej przyjemności. Tak na prawdę to Ty
5
A.....s
@irolslozok: jak zwykle, wziął co się napatoczyło a potem kwik że nie jest idealna ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Trafiłeś na standard

@JanImperator:

Niskie macie standardy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @kabotyno

Ale to ja wszystko organizuje xD Wyjscia weekendy wakacje. Rózowy tylko czeka i wymaga. Na ostatnie 15 tygodni, 8 weekendów ja zorganizowałem, rózowy 1. No i jak nic nie wymysle to narzeka.

Na dodatek ja te wyjscia to mam w d... gdyby nie to ze rozowy chce to bym nigdzie nie jezdzil. To co mnie wkurza to ze nie ma a) jakiegos wyrównania b) jezeli jej
4