mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Czy w wieku 30 lat można znaleźć miłość? Niestety mój 10-letni związek dobiega końca. Mój narzeczony stwierdził, że nie chce ślubu, bo jednak mnie nie kocha i w jego życiu pojawił się ktoś inny. Mój świat legł w gruzach i to o czym marzyłam od dziecka (fajna rodzina) stało się odległą pieśnią przyszłości. Mam 28 lat, a czuję się jakbym za chwilę miała umrzeć :(
#zwiazki

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

5
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
swiniakstatysta
swiniakstatysta
@mirko_anonim: 28? ludzie rodziny zakladaja majac 35 czy 40. Lepiej ze sie to stalo teraz niz za kilka lat, z dzieckiem i kredytami...
28
S.....9
S.....9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
7
moll
@mirko_anonim: współczuję i powodzenia. Ale na razie daj sobie czas na żałobę i pozbieranie się do kupy
3
kasiknocheinmal
3
alfka
alfka
@mirko_anonim Daj sobie dłuższą chwilę na dojście do siebie po rozpadzie takiego długiego związku. Nie ma się co spieszyć.
A na miłość zawsze jest czas. Ludzie po 50 i po 60 też znajdują. Głowa do góry. :)

Inna sprawa, że jak po 10 latach czekasz i czekasz na pierścionek to zazwyczaj oznacza, że to nigdy nie nastąpi niestety.
3
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Gdybym był babą i w ciągu 3 lat typ by się nie oświadczył to od razu kop w dupę, w każdym razie takie rozmowy to się robi na początku, a nie po 10 lat ch.. wie czego

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
2
sameowoce
@mirko_anonim: to jest dobre pytanie. Musisz sama się przekonać:
1
LowcaSpuchy
@mirko_anonim: miłości tu nie znajdziesz, ale zawsze możesz otworzyć kółko dla spermiarzy jak linnior88 na przykład
1
onepnch
@mirko_anonim: Jak jesteś ładna to tak
1
olokynsims
Znalezienie nowego chłopa to jest dwa tygodnie, nie polecam takiego rozwiązania, ale jest taka możliwość.
1
Vonbrabant
@mirko_anonim: W wieku 30 lat jeszcze jest spoko, ale zasadniczo z każdym rokiem jest coraz trudniej.
0
S.....u
S.....u
@mirko_anonim jak jesteś fajna i nie połykałas to może ja cie wezmę
0
m.....r
@mirko_anonim: jakbyś chciała pogadać to się odezwij, ja przechodzę przez to samo
0
S.....u
S.....u
@LowcaSpuchy tzn co dokładnie zrobiła ta linnor88?
0
interpenetrate
interpenetrate
@mirko_anonim: hmm.. trochę czasu będzie teraz dziwnie że tej drugiej osoby "nie ma" już ale jest tam z kimś innym/ robi coś innego. Dobrze byłoby może zrobić jakiś trip na festiwal czy urop i wygrzać się na słońcu, popływać i odpocząć? Przykro mi że tak się stało z Twoim związkiem, to jest inna para kaloszy być zżytym z kimś tak długo. Ale to nie widziałaś od długiego czasu że to
0
MorningStarR
MorningStarR
@mirko_anonim ja przyszlego meza poznalam w Twoim wieku, takze na luzie
0
zielony_goblin
0
kocha_to_poczeka
@mirko_anonim: na początku będzie kiepsko, ale potem z dnia na dzień się poprawi
0
lubiejescfrytki
@mirko_anonim: Nie martw się, przeżyjesz. Mnie to spotkało w wieku 29 lat, też po wielu latach zero deklaracji. Pocierpisz, pewnie długo, ale w końcu zamkniesz ten rozdział i zajmujesz się sobą. Czy znajdziesz nowego faceta, to niestety nie wiem. Ja nie znalazłam, ale może dlatego, że po prostu nie szukam i jest mi samej dobrze.
0