Aktywne Wpisy

Lewusx +162
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz
lukasz-idzikowskiii +471
#rozdajo
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie
źródło: 20250209_124906
Pobierz

@mirko_anonim: nie, to tylko złudzenie
Równie dobrze można powiedzieć, że ci brzydcy są zakompleksieni i przez to wredni, a ci ładni nie muszą nic nikomu udowadniać i przez to są wyluzowani. Wysportowane ziomeczki są często najbardziej życzliwi innym, zawsze pomogą, uśmiechną się, wesprą dobrym słowem, a taki zawistny piwniczak utopi cię w szklance wody z zazdrości, jak coś ci wyjdzie
@mirko_anonim: tu nikt niczym nie wybiera, no nie ma z czego wybierać.
@mirko_anonim: Nie, jest na odwrót. Ładne osoby tworzą efekt aureoli.
Zawsze mi się najlepiej gadało z brzydkimi facetami i laskami , mam wrażenie że wysoka atrakcyjność ma zawsze nie po drodze z inteligencją
Na np nosze paskudne klapki ortopedyczne bo dla mnie ważniejsze jest zdrowie niż wygląd , to odróżnia myślących
@mirko_anonim: tak bo jesteśmy tylko zwierzętami, jak ktoś ma dobre geny i od dzieciaka przez czasy nastoletnie jest propsowany i ma fory a omija go cały bullszit
@Linnior88: albo zwyczajnie nie jesteś w takim kręgu społecznym żeby przystojny + inteligentny facet typu lekarz / prawnik / przedsiębiorca do Ciebie cokolwiek mówił xd
I tu się zdziwisz bo nawet ze względu na pracę mam duży kontakt z takimi ludźmi i mają do mnie duży szacunek ,
To samo tyczy się osób brzydszych gdzie mogą wejść w rolę ofiary i nic nie robić a całe nieszczęście przypisywać swojemu brakowi urody, albo mogą coś robić z sobą
To są najczęściej baby które na starość się robią okropnie podle bo nie mogą znieść że ich władza poprzez wygląd
@Linnior88: haha nic śmieszniejszego dzisiaj nie przeczytam - dziękuje :)
Albo nie latały latami po terapiach tylko znalazły sobie dobrze zarabiającego programistę, który ich
Atrakcyjność fizyczna oraz wybieranie partnera długoterminowego nie idą ze sobą w parze, z jednej prostej przyczyny, decyzje właściwe nie są podejmowane na poziomie rozumu.
Dopóki kierujesz się rozumem, stosujesz płytkie kryteria, takie jak wygląd, status, wpadasz w jego pułapkę, jak już się tego wyzbędziesz, to przyjdzie odpowiednia osoba do życia.