@Howard_Roark: no dla mnie to zupełnie normalne nie jest i jak czytam te wszystkie wpisy tutaj (bo temat jest wałkowany wiele razy) - nic dobrego z tego nigdy nie wynika.
Anonim (nie OP): widocznie po tych 3 latach wskoczyła na jakiś wyższy poziom zaufania i stwierdziła, że jest między wami na tyle dobrze, że może Ci to powiedzieć. Nie skupiaj się na tym, zrobiła to przed znajomością z Tobą, więc to nie ma z Tobą nic wspólnego. Jak zaczniesz to mielić i przeżywać, to w końcu sam doprowadzisz do r--------a związku, a co najmniej do pogorszenia sytuacji między wami.
@NieBendePrasowac: ale jeśli chce to po co ma sobie na siłę odmawiać? Facet jak ma potrzebę i możliwość to zawsze skorzysta a kobieta choćby ją skręcało musi udawać cnotke niewydymkę. Można spróbować raz czy dwa, więcej do tego nie wrócić i żyć normalnie, będąc normalnym obywatelem, odpowiedzialnym partnerem i dobrym człowiekiem. Jedno nie wyklucza drugiego.
@nowy_w_internetach: Normalka? Nie robiłem niczego, czego się wstydzę i oczekuje tego samego od partnerki. Proste.
─
@mirko_anonim: więc dziwne, że w ogóle Ci to powiedziała, bo jesteś przegrywem i teraz zepsujesz z powodu kompleksów dobry związek
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Ale jak sobie wyobrażam, tego gościa i tę dziewczynę, oni z M... nie mogę przestać o tym myśleć.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: to se zwal khutas'a
Jak dla kogoś sypialnia to tylko zabawa, czyli może z każdym i wszędzie, to już wiesz, że nic z tego nie będzie.
@mirko_anonim Najwidoczniej Twoje k------o jak jest pewne, ze juz nie uciekniesz ze zwiazku, bo poczula ciepelko to wyznala jaki z niej szlauf.
( ͡° ͜ʖ ͡°)