Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Życie w pojedynkę: wyzwania i przemyślenia Ⓘ
Trochę o mnie... w tym roku kończę 45 lat, od 2012 roku jestem niepełnosprawny, mam stwardnienie rozsiane. Stan nie jest tragiczny, w sumie nie jest najgorzej jednak zdecydowałem się przejść na rentę - dostałem całkiem niezłą kwotę jak na polskie warunki. W życiu dorobiłem się swojego i nie mam zamiaru zapracowywać się, czas na odpoczynek. Jestem sam, nie mam nikogo i pewnie dzięki temu dorobiłem
Trochę o mnie... w tym roku kończę 45 lat, od 2012 roku jestem niepełnosprawny, mam stwardnienie rozsiane. Stan nie jest tragiczny, w sumie nie jest najgorzej jednak zdecydowałem się przejść na rentę - dostałem całkiem niezłą kwotę jak na polskie warunki. W życiu dorobiłem się swojego i nie mam zamiaru zapracowywać się, czas na odpoczynek. Jestem sam, nie mam nikogo i pewnie dzięki temu dorobiłem

widzialapan +98

2. Nie. Określony zestaw technik który został wypracowany przez pionierów do końcówki lat '90 wciąż obowiązuje. Nowe techniki to tylko modyfikacja czy rozszerzenie technik już istniejących.
3. Latanie -- któremu towarzyszy niesamowite poczucie wolności/aktywności jak przygody Indiany Jonesa/s--s we śnie.
4. Na początku może tak ale z biegiem czasu zacznie się to nudzić. Natomiast Świadome
1. Regularnie nie ale zdarza się gdy podczas snu nagle 'zyskuję kontrolę' wtedy wiem że to sen i nie dopuszczam myśli o życiu 'zewnętrznym' bo łatwo się obudzić.
2. Każdy ma swoje sposoby ale nie ma złotego środka. U mnie często przychodzi samo, często na tzw
1. Nie, jest to możliwe tzn omniluciddreaming ale nie wiem czy w środowisku oneironautow jest to polecane
2. Niestety klasyczne metody, sam na D czymś pracuje ale to na razie projekt
3. Latanie i zmiana rzeczy to najprzyjemniejsze, najgorsze nie wiem
4. Tak, chociaż są lepsze zastosowania