Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim zaznaczyłem maksymalna opcję w ankiecie bo moja żona wygląda super zarówno bez jak i z makijażem. Mam na myśli to, że makijaż nie dodaje jej specjalnie urody (a odnoszę wrażenie, że dla większości zmienia mocno).

Pamiętam, że jak byłem na studiach to w grupie była ładna dziewczyna, która zawsze chodziła w makijażu. No i raz przyszła bez. Zupełnie inna osoba (na minus). Więc to różnie z kobietami jest.
  • Odpowiedz
@kooolega: jak ktoś się szpachluje i po makijażu jest do siebie nie podobny, to potem ludzie mają zonka bo przyzwyczajeni do wersji mejkap, ale jak ktoś używa tylko dla podkreślenia urody to nie ma kontrastu
  • Odpowiedz
jak ktoś się szpachluje i po makijażu jest do siebie nie podobny, to potem ludzie mają zonka bo przyzwyczajeni do wersji mejkap, ale jak ktoś używa tylko dla podkreślenia urody to nie ma kontrastu

@Feministka2000: słuszna uwaga. w takim razie moja żona po prostu podkreślała swoją urodę makijażem.

ciekawe co sobie myślą te "szpachlujące się", przecież nie zawsze partner będzie je widział w makijażu.
  • Odpowiedz
@kooolega: w programach tv kojarzę sporo lasek co mówiły/pisały 'mój chłopak nigdy mnie bez mejkapu nie widział' z taką dumą, więc mają na to sposoby ( _) Ale faktycznie dziwne, zarówno u niej, jak i u chłopaka który świadomie bierze tapetę za prawdziwą twarz
  • Odpowiedz