Wpis z mikrobloga

Ona nic nie umie zrobic, jest leniwa, gruba, roszczeniowa, nawet nie wiedziala jak zaadresowac koperte i wyslac list (zrob ty bo ja nie umiem to najczestsze co slysze).

Nie wiem juz co robic.

Nienawidzę jej.

@mirko_anonim: rodzina cię jej sprzedała za dwie kozy czy o co chodzi? dwulatek to bardzo małe dziecko, te niecałe 3 lata temu jak ją zapylałeś to chyba musiało być ok, nie? przy pierwszym dziecku zresztą
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to uczucie gdy znasz analogiczne historie. Więcej się nie chce tu rozpisywać. ( ͡° ʖ̯ ͡°) najwyżej na PW mogę. Klasycznie. Dokumentuj co się da. Najlepiej z ukrycia bo się będzie pilnować.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: sorry, ale brzmi to conaimniej jakby bylo troche za malo informacji. Po pierwsze - nienawidze jej 2 lata po tym jak urodzila Ci 2 dziecko to co bylo wczesniej? Jednak taka zla nie byla, ze sie na 2 zdecdowaliscie czy Cie wrobila? Po drugie, moze przy Tobie dziecko zachowuje sie inaczej bo nie siedzisz z nim tych 16h na dobe. Dzieci przy matkach zachowuja sie najgorzej, bo wiedza ze
  • Odpowiedz
@Mejcik98: z jakimi madrosciami? Ze byl na dzialce i mlody nie dostawal smoczka? No wlasnie dzieciaki poza domem lub z kims innym niz matka zawsze zachowuja sie inaczej plus nauczyl sie ze matka da mu smoczka. Czytaj ze zrozumieniem.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
✨️ Autor wpisu (OP): @Cadfael: standardowo: do slubu wszystko bylo ok, starala sie, dbala o siebie, byliśmy młodzi uśmiechnięci i cieszący się życiem. Potem ciąża, dzieci, roztyła się bo ciagle miala jakies zachcianki, przy dzieciach pojawiło się sporo nowych obowiązków z którymi sobie nie radzi i zrzuca na mnie.
Prowadzenie domu i wychowanie dwóch s------i to troche wiecej niz posprzatanie po sobie pokoju raz w tygodniu, i wyszło szydło z worka.
  • Odpowiedz